0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte Amsterdam

Amsterdam wordt ook weleens het Venetië van het Noorden genoemd: de hoofdstad van ons land is enorm populair onder toeristen vanwege de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Maar de stad heeft ook vele aantrekkelijke punten wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte in Amsterdam. De stad wordt omringd door de belangrijkste verkeersaders van Nederland (A1, A2 en A4) en ligt in de nabijheid van Schiphol Airport.

Daarbij beschikt de binnenstad over een enorm aanbod aan voorzieningen, zodat je in Amsterdam alle kanten op kunt. Dit alles maakt van onze hoofdstad een uitstekende vestigingslocatie voor jouw volgende kantoorpand. En het aanbod is continu in ontwikkeling en beweging, zodat er altijd wel een interessant pand te vinden is. Of je nu op zoek bent naar goedkope kantoorruimte in Amsterdam of een duurder pand aan de keizersgracht: als het in Amsterdam beschikbaar is kun je het bij ons vinden!

Op zoek naar een kantoor dat strategisch ligt maar wel in de nabijheid van een stadscentrum dat bruist? Dan is kantoorruimte in Amsterdam ideaal! De mogelijkheden in de hoofdstad zijn eindeloos. Of je je nu wilt vestigen op de zakelijke Zuidas, het historische centrum of in Amsterdam-Noord: er is altijd voldoende keuze.

 

Kantoorunit huren in Amsterdam?

Waar kun je in Amsterdam kantoorruimte huren? Als je een kantoorpand wilt huren in Amsterdam kom je er al snel achter dat het aanbod eindeloos lijkt. Ga je voor het prachtige stadshart met uitzicht op de Dam of toch voor het zakelijk centrum bij Station Zuid? En ben je op zoek naar flexibele kantoorruimte in Amsterdam of wil je graag goedkope kantoorruimte huren in de stad?

Het grote voordeel van de meeste kantoorlocaties in Amsterdam is de bereikbaarheid. De hoofdstad beschikt over een hoogwaardig openbaar vervoersnetwerk zodat jouw kantoor altijd eenvoudig bereikbaar is. 

 

Kantoorruimte kopen in Amsterdam

Wil je een kantoorpand kopen in Amsterdam? Waar kun je het beste zoeken naar kantoorruimte om te kopen in Amsterdam? Ook dan is de keuze uitgebreid. Kies je voor een groot pand op de Zuidas of een mooi kantoor in het centrum? Het is soms niet eenvoudig om een geschikt pand te vinden.

Gelukkig is er voor ieder wat wils te koop in Amsterdam. De stad beschikt over een groot aantal hoogwaardige kantoorlocaties en een goed netwerk van trein-, tram-, metro- en busverbindingen.

Alternatieve vestigingslocaties:

Zaandam, Haarlem, Alkmaar 

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijkomdat we geen belang hebben bij transacties blijven we onafhankelijk

• Compleet aanbod: elk geplaatst object is voorzien van aanvullende en relevante informatie

 Verstand van de marktmaak gebruik van de database met historische data over het aanbod

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: handig filteren op locatie en metrage en eenvoudig swipen door de resultaten