0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte in Alkmaar

Alkmaar is een grote stad vlak boven Amsterdam, en heeft als voordeel dat het heel centraal in Noord Holland ligt. Dit is 1 van de redenen dat er in Alkmaar 2 zeer succesvolle bedrijventerreinen zitten, genaamd Beverkoog en Boekelermeer. Laatstgenoemde heeft zelfs in 2015 de geroemde "Beste bedrijventerrein" award gewonnen. Op deze 2 bedrijventerreinen staan naast bedrijfsruimtes ook kantoorruimtes vrij. De voordelen van het vestigen binnen deze bedrijventerreinen zijn goede bereikbaarheid, omringt door grote spelers en de collectieve vereniging die de belangen behartigt van alle bedrijven die op het terrein staan. Een kantoorruimte in Alkmaar wordt op deze manier zeer interessant. Ook in het centrum staan nog mooie kantoorruimtes vrij. Het drukbezochte centrum van Alkmaar heeft vooral ruimte voor winkelpanden maar ook kantoorruimtes zijn er te vinden, voor de bedrijven die zich liever in het hart van Alkmaar vestigen. Als u nog op zoek bent naar een kantoorruimte in Alkmaar helpt Ventu u in het zadel. Ventu vindt elke kantoorruimte in Alkmaar en biedt bij elk gevonden pand historische data, zodat u zoveel mogelijk weet over de locatie en het pand zelf. Ook kunt u via Ventu gemakkelijk contact opzoeken met de aanbieder van het pand.

Kantoorruimte in Alkmaar huren

Een kantoorruimte in Alkmaar huren is een stuk aantrekkelijker gezien de fantastische bereikbaarheid van Alkmaar. Het station van Alkmaar is goed te bereiken via grote stations als Utrecht Centraal, Amsterdam Centraal, Arnhem Centraal en vele meer, en ook binnen Alkmaar is alles goed te bereiken door de buslijnen. Alkmaar zet bijvoorbeeld ook speciale buslijnen in voor scholiers, zodat de overige bussen minder druk zijn. Alkmaar wilt graag het fietsen stimuleren en beschikt daarom ook over 3 fietsenstallingen, waarvan er 2 compleet gratis zijn. Mocht u toch liever naar uw kantooruimte in Alkmaar komen met de auto, Alkmaar ligt aan de A9 en is door zijn centrale ligging vanuit meerdere plekken zeer te goed te bereiken.

Ventu maakt een kantoorruimte in Alkmaar huren gemakkelijk door elk vrijstaand pand te vinden en te analyseren. Ventu biedt namelijk ook historische data, waardoor u zich goed kan verdiepen in uw nieuwe kantoorruimte.

Kantoorpand in Alkmaar kopen

Alkmaar is een stad voor de ondernemers, daarom heeft de gemeente het project "Ondernemen Werkt!" gelanceerd. Dit project moet mensen in de regio Alkmaar, dat is Alkmaar, Langedijk, Bergen, Uitgeest en Castricum, helpen die willen ondernemen. Het is een dienstverlening die de ondernemers de mogelijkheid biedt om informatie te krijgen. Het idee is dat Ondernenen Werkt! alle informatie in huis haalt om zo de ondernemers te kunnen beantwoorden op vragen die zij kunnen hebben. Ook wordt er ondersteuning geboden met opleidingen, trainingen, coaching/advies en evenementen. Alkmaar wilt graag het imago van een ondernemersstad behouden en is daarom een zeer goede plek voor een kantoorpand.

Ventu kan u helpen met het vinden van uw ideale kantoorpand in Alkmaar. Ventu vindt namelijk het grootste aanbod aan kantoorpanden uit heel Nederland en vindt ook nog eens bij elk pand een stuk historische data. Hierdoor wordt het voor u makkelijker een geschikt pand uit te zoeken.

Alternatieve vestigingslocaties:

HeerhugowaardHoornDen Helder

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website