Voor de zoeker

Ventu is de onafhankelijke etalage van alle commercieel vastgoed in Nederland.  Wat je zoekt, vind je op Ventu: Nergens anders vindt je zoveel complete en onafhankelijke informatie over alle te huur en te koop staand commercieel vastgoed. En nergens anders vind je zulke krachtige tools die het voor jou als zoeker gemakkelijk maken - met als doel jou zo efficiënt mogelijk het bedrijfspand te laten vinden waarin je werknemers prettig kunnen werken en je organisatie succesvol kan zijn.

 

Voordelen van Ventu voor de zoeker:

  • We helpen je gemakkelijk de weg te vinden naar de panden die voldoen aan je criteria door uitgebreide filtermogelijkheden. Als je doorklikt kun je je snel een indruk vormen van het object.  Naast kerngegevens, foto’s en beschrijving krijg je dankzij krachtige big data direct een gevoel voor de omgeving doordat wij inzicht bieden in gemiddelde transactieprijzen, aantal transacties, vastgoedmix en concurrerend aanbod.
  • Door het aanmaken van een account kun je een eigen lijst samenstellen van panden die je interessant vindt en die steeds weer oproepen en bewerken zodat je komt tot een shortlist.

 

Samen vinden:

  • Een nieuw pand vinden doe je vaak niet alleen. Een bijzonder onderdeel van Ventu is daarom dat je samen interessante opties kan beoordelen en tot een keuze kan komen. Je eigen lijst van panden die je interessant kun je gemakkelijk delen met anderen die daar via een chat commentaar op kunnen geven.  Als deelnemers in je groep ook zelf een account bij Ventu aanmaken kunnen ze ook nog eens panden uit hun eigen shortlist overhevelen naar de groepslijst. Zo is het mogelijk iedereen te betrekken bij de zoektocht naar de ideale ruimte.
  • Privacy weegt zwaar. De discussie binnen je groep is niet zichtbaar voor anderen zoals makelaars. Wél kun je - een of meer mensen - uitnodigen als adviseur deel te nemen aan de groep. Die kan dan alleen professioneel commentaar geven op jullie shortlist. De feedback van de deelnemers aan je groep is voor de externe adviseur niet zichtbaar.

Heb je aanvullende vragen of opmerkingen? Kijk dan op onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met onze servicedesk via servicedesk@ventu.nl . 

De slimste manier om uw nieuwe kantoor, bedrijfsruimte of winkel te vinden

Ventu netwerk

Het allergrootste aanbod

Ventu.nl presenteert ruim circa 40.000 gebouwen van ruim 2.000 bedrijfsmakelaars. Het grootste aanbod, omdat u alleen het beste gebouw wilt
Ventu vinden

Ventu vindt het voor u

Alle aanbod kantoor- winkel-, horeca- en bedrijfsruimte. Huur en koop. Waaronder uw nieuwe gebouw
Ventu informatie

De objectieve data

Ventu heeft de meest relevante data van elk gebouw dat u zoekt – van prijzen tot locatiefactoren. U wilt alles weten over uw gebouw.