0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Zaandam

Zaken doen in Amsterdam zonder in de hectiek van de hoofdstad te zitten? Dan is Zaandam iets voor jou. Deze stad ligt aan de noordzijde van Amsterdam, is verbonden met o.a. Alkmaar via het spoor en ligt direct aan belangrijke verkeersaders als A7, A8 en A10. Ook beschikt Zaandam over een gezellig centrum met een groot aantal voorzieningen.

Kantoorpand huren in Zaandam

Een kantoorruimte huren aan de haven of in het centrum? Kom je het liefst te zitten aan de ontsluitingswegen of in het hart van Zaandam? Waar je je ook wilt vestigen: bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod kantoorpanden dat te huur staat in Noord-Holland. Filter je resultaten en neem direct contact op met de aanbieder. Super handig!

Kantoorruimte kopen in Zaandam

Ook het vinden van een geschikt kantoorpand om te kopen in Zaandam kan eenvoudig bij ons. Filter op metrage en locatie, bekijk uitgebreide informatie per object en maak gebruik van de database met historische data over het vastgoedaanbod. Gevonden wat je zocht? Neem dan meteen contact op met de aanbieder. Zo vind je snel jouw volgende pand in Zaandam!

Vestigingslocatie:

Volendam, Purmerend, Diemen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website