0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte op de Zuidas

Op zoek naar een kantoorpand in Amsterdam maar wil je de drukte van de binnenstad ontlopen? Dan is de Zuidas ideaal voor jou! Dit stukje Amsterdam ligt strategisch tussen het centrum van de hoofdstad en Schiphol en biedt een hoop voorzieningen die de Zuidas een ideale vestigingslocatie maken.

De Zuidas beslaat een gebied van ongeveer 2,7 miljoen m² en is de laatste jaren flink in ontwikkeling. Zowel gemeente als bedrijven investeren flink in kantoren, bedrijven, openbaar vervoer, woningen en recreatie wat dit gebied dynamisch maakt met een internationale uitstraling. Ideaal dus voor jouw volgende kantoorruimte!

Wil je graag huren in Amsterdam maar ontvlucht je de hectiek van de stad liever? Op de Zuidas is keuze genoeg. Door het grote, gevarieerde aanbod in kantoorruimtes is er voor iedere vraag wel een aanbod te vinden. Bovendien is dit gedeelte van Amsterdam uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer dankzij 2 treinstations en diverse bus-, metro- en tramverbindingen.

Een ander groot voordeel van de Zuidas in Amsterdam is de concentratie van bedrijven. Zo zijn er grote partijen gevestigd zoals Google en ABN AMRO maar ook een groot aantal kleinere bedrijven. Dit zorgt voor een dynamische omgeving met groeikansen voor zowel grote als kleine bedrijven.

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een groep makelaars dus geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: Elke dag vind je bij Ventu het grootste aanbod commercieel vastgoed

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: met een klik op de knop kun je bij vragen contact met ons opnemen

• Eenvoudig: handig filteren op locatie en metrage en eenvoudig swipen door de resultaten