Voor de makelaar

Ventu is dé tool voor de makelaar die voor zijn opdrachtgever aanbod onder de aandacht wil brengen van ondernemers die zoeken naar geschikte huisvesting - de meest complete informatie over alle te huur en te koop staande panden van Nederland.

Ventu faciliteert de makelaars om hun aanbod commercieel vastgoed sneller te verhuren door een specifiek bereik, een mooie presentatie en een unieke terugkoppeling met de Ventu Monitor. Daarom is Ventu hét vastgoedplatform van makelaars voor ondernemers.

 

Voordelen van Ventu voor de makelaar:

 • Ventu Monitor. Zoekgedrag en waardering per object. Inzicht in vraag- en prijsontwikkeling omgeving. Aanbod versus voorraad in omgeving. Data voor herontwikkeling.
 • Continue actualisatie gegevens en verrijking van data door gespecialiseerde researchafdeling Ventu.
 • Intensieve campagne (radio, print, online) om het bezoek aan de website te stimuleren.
 • Commercie¨le leads. Marketingkansen door beschikbaarheid IP-adressen zoekende ondernemers.
 • De Servicedesk met ondersteuning van de makelaar bij optimaal listen van objecten en de beantwoording van vragen.
 • Brochure voor de klanten van de makelaar met een duidelijke uitleg over de meerwaarde van een betaalde listing op Ventu.
 • Ondersteuning profilering makelaar door publiciteit in de uitgaven Ventu Watch (katern PropertyNLmagazine) en Locus (Bijlage Het Financieele Dagblad).
 • Nieuwsbrief makelaars met tips om het optimale resultaat uit Ventu.nl te halen. Onder meer met best practises, nieuws en ervaring collega's makelaars.
 • Geautomatiseerde koppeling tussen makelaar en Ventu (onder andere Realworks, Yes- co, Skarabee en EyeMove). Hierdoor is de publicatie van nieuwe listings en mutaties geregeld met '’een druk op de knop'.
 • Mogelijkheid van een White Label. De Ventu zoekmachine binnen de huisstijl van de makelaar.
 • Vrijwel onbeperkte mogelijkheden presentatie van foto’s van een object, (drone)films, virtuele rondleidingen, 3D toepassingen.

 

Aanvullende informatie

Wil je graag je aanbod op Ventu beheren? Dan kun je contact opnemen met onze accountmanagers via welkom@ventu.nl

Heb je een vraag voor onze helpdesk, bekijk dan in de veelgestelde vragen of je het antwoord op je vraag kunt vinden. Staat je vraag er niet tussen? Bel of mail dan gerust met de Ventu Servicedesk:

Telefoon: 088-7767378

E-mail: servicedesk@ventu.nl

De slimste manier om uw nieuwe kantoor, bedrijfsruimte of winkel te vinden

Ventu netwerk

Het allergrootste aanbod

Ventu.nl presenteert ruim circa 40.000 gebouwen van ruim 2.000 bedrijfsmakelaars. Het grootste aanbod, omdat u alleen het beste gebouw wilt
Ventu vinden

Ventu vindt het voor u

Alle aanbod kantoor- winkel-, horeca- en bedrijfsruimte. Huur en koop. Waaronder uw nieuwe gebouw
Ventu informatie

De objectieve data

Ventu heeft de meest relevante data van elk gebouw dat u zoekt – van prijzen tot locatiefactoren. U wilt alles weten over uw gebouw.