Hallo wij zijn ventu.nl

Ventu.nl, een aanbodsysteem dat de markt voor commercieel onroerend goed verandert, werd op 1 juli 2016 gelanceerd.

Met Ventu.nl komt onafhankelijke researchorganisatie PropertyNL met een zoekmachine met ruim 31.000 aanbiedingen waaraan ruim 2000 makelaars deelnemen. Hieraan gekoppeld is Ventu Monitor, een monitor met zoekgedrag in Nederland per gebouw om sneller in te spelen op de wensen van de markt.

Einde aan de versnippering

Leidend idee achter Ventu is dat het hoog tijd is dat de versnipperde markt van aanbod commercieel vastgoed wordt gebundeld. Vóór Ventu was de markt versnipperd tussen ruim 2.100 makelaars en andere aanbieders.

Met zijn jarenlange onderzoeken naar aanbod, dataresearch, internationale bereik (PropertyEU) en diepgaande technologische kennis is PropertyNL bij uitstek in staat met Ventu de dienstverlening aan zoekers en aanbieders van commercieel vastgoed op een nieuw niveau te brengen.

Ventu wil een doorbraak voor de zoeker zijn. Wij zijn de meest complete aanbodsite, dat bespaart de zoeker tijd en het geeft een goed gevoel niets te missen. Ventu.nl heeft medio januari 2019 31.000 aanbiedingen. Dat is meer dan andere websites als Funda-in-business, De Bedrijfsmakelaar, Bedrijfspand, RealNext en Flexas.

Kracht van research

Door de combinatie van research gericht op compleetheid, maar ook kwaliteit  (research en statistiek) scoort Ventu hoger dan gesloten portals zoals Funda en kan de deal sneller tot stand komen. We combineren de zoekresultaten van het eigen portal Ventu.nl met de gespecialiseerde portals en de portals van aangesloten makelaars. De indexatie is gezamenlijk voor Google, Bing etc. Dat betekent: beter vinden en gevonden worden.

PropertyNL, opgericht in 2000, geeft behalve Ventu.nl een aantal digitale en printproducten uit en organiseert symposia voor professionals in het vastgoed. Voorbeelden zijn PropertyNL.com; Vestigingslocaties.nl; PropertyNL Who’s who, Calcasa Property Analyzer en de maanduitgave PropertyNL Magazine. PropertyNL is een onderdeel van PropertyEuro BV die ook PropertyEU en PropertyEU Events verzorgt.

De slimste manier om uw nieuwe kantoor, bedrijfsruimte of winkel te vinden

Ventu netwerk

Het allergrootste aanbod

Ventu.nl presenteert ruim circa 40.000 gebouwen van ruim 2.000 bedrijfsmakelaars. Het grootste aanbod, omdat u alleen het beste gebouw wilt
Ventu vinden

Ventu vindt het voor u

Alle aanbod kantoor- winkel-, horeca- en bedrijfsruimte. Huur en koop. Waaronder uw nieuwe gebouw
Ventu informatie

De objectieve data

Ventu heeft de meest relevante data van elk gebouw dat u zoekt – van prijzen tot locatiefactoren. U wilt alles weten over uw gebouw.