0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Enschede

Met bijna 160.000 inwoners en een belangrijke regionale verzorgingsfunctie is Enschede een goede vestigingsplaats voor jouw nieuwe winkelpand. Bovendien is de stad goed verbonden met omringende dorpen en steden door uitstekende spoor-, bus- en wegverbindingen.

Ook beschikt Enschede over een groot centrum met tal van voorzieningen. En in de omliggende wijken vind je diverse hoogwaardige winkelstraten en centra. Wat je ook zoekt: in Enschede vind je het!

Winkelpand huren in Enschede

Als je winkelruimte wilt huren in Enschede houdt je met veel zaken rekening zoals grootte en locatie. Het liefste een winkel in het stadshart of bijvoorbeeld in Winkelcentrum Enschede Zuid of Deppenbroek

Het aanbod in Enschede is heel divers en verschillend, maar alle locaties zijn goed bereikbaar dankzij de ligging aan diverse ontsluitingswegen en de beschikbaarheid over hoogwaardig openbaar vervoer

Winkelruimte kopen in Enschede

Een winkelpand kopen bij de Oude Markt of Twekkelerveld? In Enschede kun je letterlijk alle kanten op. Of je nu winkelruimte zoekt met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer of veel parkeermogelijkheden: bij ons vind je het.

Zoek eenvoudig in het grootste en meest actuele aanbod en vind eenvoudig jouw ideale pand. Bovendien is elk object voorzien van extra informatie: zo krijg je altijd een goed overzicht van het huidige aanbod. 

Alternatieve vestigingslocaties:

Emmen, Zwolle, Hengelo, Arnhem

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website