0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte te huur Arnhem

Arnhem beschikt over meer dan 150.000 inwoners en staat al jarenlang op elk lijstje van mensen die graag gaan winkelen. Het is dan ook niet voor niets dat op de site van de ANWB Arnhem als eerste op de lijst staat voor winkelsteden in Nederland. Naast het bekende centrum van Arnhem zijn er meerdere verschillende winkelcentra in de stad te vinden, bijvoorbeeld het recent vernieuwde Winkelcentrum Presikhaaf of Winkelcentrum Kronenburg. Een winkelpand in Arnhem is altijd wel vraag naar, gezien de fantastische reputatie van de stad zelf.

Stadsdelen en wijken

Arnhem kan worden onderverdeeld in 3 verschillende stadsdelen, waarvan het centrum van Arnhem ook als 1 telt. Al deze stadsdelen zijn onderverdeeld in tientallen verschillende buurten. 

Arnhem Centrum

Arnhem Centrum is het kleinste stadsdeel qua oppervlakte en inwoners, er wonen slechts 5000 mensen. Dit is zo omdat het stadsdeel voornamelijk bestaat uit winkels en kantoren, en de rest van de ruimte wordt opgevuld met verschillende faciliteiten en voorzieningen. Dit betekent wel dat winkelruimte in Arnhem het gemakkelijkst kan worden gevonden in dit stadsdeel.

Arnhem Zuid

Alles wat onder de Nederrijn zit in Arnhem behoort tot het stadsdeel Arnhem Zuid. Dit bevat onder andere het GelreDome, de Rijnhal, verschillende winkelcentra, en de historische uiterwaarden Meinerswijk. De oppervlakte die dit gebied beslaat is ongeveer 25 vierkante kilometer groot. Winkelruimte in Arnhem Zuid kan niet in grote getallen worden gevonden, dat is eerder te vinden in het centrum van Arnhem.

Arnhem Noord

Arnhem Noord bestaat uit alles wat boven de Nederrijn zit, behalve het centrum, aangezien dat een stadsdeel opzich is. Er wonen in dit stadsdeel ongeveer 70.000 mensen en er bevinden hier meerdere hogescholen en andere voorzieningen zoals ziekenhuizen en winkelcentra. Een voorbeeld van het laatste is bijvoorbeeld winkelcentrum Presikhaaf en winkelcentrum Velperpoort. 

Winkelcentra

Er zijn meerdere winkelcentra te vinden in Arnhem, waarvan een aantal ook nog winkelruimte te huur in Arnhem beschikbaar hebben. 

Winkelcentrum Presikhaaf

In winkelcentrum Presikhaaf bevinden zich winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. De winkels in het Arnhemse Presikhaaf bieden kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Daarnaast zijn er geregeld leuke events en acties in het winkelcentrum. Ook voor de dagelijkse boodschappen kun je bij Presikhaaf terecht. Albert Heijn en Coop zijn 7 dagen per week geopend. Bij winkelcentrum Presikhaaf kun je bovendien altijd gratis parkeren.

Winkelcentrum Kronenburg

Meer dan 110 winkels onder één dak én gratis parkeren: bij winkelcentrum Kronenburg in Arnhem kan het. Of je nu gezellig gaat shoppen voor een nieuwe outfit bij één van de vele modewinkels, op zoek bent naar een mooi cadeau bij de juwelier of de boekwinkel bij Kronenburg slaag je altijd. Voor de dagelijkse boodschappen ben je bij de supermarkten van Kronenburg op de beste plek: je hebt hier de keuze uit Albert Heijn XL, Aldi en Ekoplaza. In de versstraat naast Albert Heijn zijn vele speciaalzaken gevestigd met verse delicatessen en etenswaren.

Populaire winkelstraten

Er zijn meerdere winkelstraten in Arnhem maar de meeste bekende straatjes is wel de 7straatjes, zoals de naam al zegt 7 verschillende winkelstraatjes in Arnhem.

7straatjes

De 7straatjes van Arnhem bestaat uit de Arke Noachstraat, Bentinckstraat, Eiland, Kerkstraat, Pastoorstraat, Wielakkerstraat en de Zwanenstraat. In dit winkelgebied in het oude centrum, met historische panden, is de diversiteit aan winkels groot. U kunt hier heerlijk eten en drinken, bekijkt er kunst en laat uw haar stylen. Ook koopt u er mode, schoenen, lingerie, sieraden, vintage, cadeaus, kookgerei, bloemen, vlees en vleeswaren en patisserieproducten. 

Type winkelpanden

Arnhem heeft zeer veel verschillende winkelpanden, winkelruimte te huur in Arnhem is gemakkelijk te vinden en is ook in allerlei verschillende vormen te vinden. Hierdoor wordt het voor nieuwe winkeliers makkelijk om een ideale winkelruimte te vinden. 

Alternatieve vestigingslocaties

 

NijmegenApeldoorn

De voordelen van Ventu

  • Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties
  • Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars
  • Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 
  • Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om
  • Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website