0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelpand in Arnhem

Arnhem beschikt over meer dan 150.000 inwoners en staat al jarenlang op elk lijstje van mensen die graag gaan winkelen. Het is dan ook niet voor niets dat op de site van de ANWB Arnhem als eerste op de lijst staat voor winkelsteden in Nederland. Naast het bekende centrum van Arnhem zijn er meerdere verschillende winkelcentra in de stad te vinden, bijvoorbeeld het recent vernieuwde Winkelcentrum Presikhaaf of Winkelcentrum Kronenburg. Een winkelpand in Arnhem is altijd wel vraag naar, gezien de fantastische reputatie van de stad zelf. In 2016 kwamen er bijvoorbeeld 323.000 bezoekers naar Arnhem toe, en er wordt verwacht dat dit aantal zal blijven stijgen. Een goed gelegen winkel in Arnhem is al zo goed als zeker van bezoekers, vooral wanneer er een echte vraag naar is en de winkel er goed uitziet.

Wilt u graag een winkelpand in Arnhem? Ventu vindt elke winkelruimte in Arnhem die beschikbaar is, hierdoor weet u zeker dat u geen locaties over het hoofd ziet. Als 1 van deze winkelpanden er interessant uitziet kunt u via Ventu gemakkelijk contact opnemen met de aanbieder. 

Winkelpand in Arnhem huren

De binnenstad van Arnhem en het meest druk bezochte winkelcentrum ligt op loopafstand van Arnhem Centraal en het busstation. Dit zorgt ervoor dat dit gemakkelijk te bereiken is voor zowel mensen die met de trein komen of mensen uit de omgeving. Ook de bezoekers die met de auto komen hoeven zich geen druk te maken, Arnhem is makkelijk te bereiken via de A12 of de A50, en beschikt over meerdere parkeergarages, waarvan 1 direct onder het centraal station. Deze bereikbaarheid is een grote succesfactor voor het winkelleven van Arnhem. U kunt hier midden in het centrum een winkelpand in Arnhem huren maar u kunt ook uitwijken naar 1 van de kleinere winkelcentra in de omegeving, elk gedeelte van Arnhem is goed te bereiken met de bus vanaf het station. 

Wilt u een winkelpand in Arnhem huren? Ventu vindt het grootste aanbod aan winkelpanden en zet deze in een logische en geordende rij neer, zodat u gemakkelijk kan vergelijken. Tevens kunt u ook gerbuik maken van de historische data die bij Ventu beschikbaar wordt gesteld bij elk winkelpand.

Winkelruimte in Arnhem kopen

Op de site van Arnhem staan al 625 bekende winkels is Arnhem, en er is nog ruimte voor meer. In de verschillende wijken van Arnhem is nog ruimte voor een nieuwe ondernemer! In Arnhem zijn de meeste winkels gewoon op zondag open, en er worden bovendien ook vaak leuke evenementen georganiseerd, dit is 1 van de redenen dat Arnhem zo hoog staat aangeschreven als winkelstad. Het probeert telkens maar weer mensen te overtuigen gezellig de stad in te gaan.

Maar waar vind je geschikte winkelruimte in Arnhem? Bij ons zoek je eenvoudig in het grootste en meest actuele aanbod winkelpanden in de stad. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie: zo krijg je altijd een goed overzicht van het aanbod. 

Alternatieve vestigingslocaties:

NijmegenApeldoorn,

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website