0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Emmen

Met bijna 60.000 inwoners is Emmen de belangrijkste stad in het oosten van Drenthe. Dankzij de verzorgingsfunctie voor de omliggende steden en plaatsen is de stad een goede vestigingslocatie voor winkels.

Daarbij is Emmen goed bereikbaar dankzij de ligging aan belangrijke (regionale) verbindingswegen zoals de A37 en N34 en de beschikking over een eigen trein- en busstation. Ook beschikt Emmen over een centrum met een groot aanbod voorzieningen. 

Winkelpand huren in Emmen

Als je winkelruimte wilt huren in Emmen heb je de keuze uit enkele leuke winkellocaties. Zo kun je kiezen voor een winkel in het stadscentrum vlakbij het treinstation of in winkelcentrum Angelslo

Of je nu een grote winkel aan de rand van de stad zoekt of een klein winkeltje in het centrum, in Emmen is er voor ieder wat wils. Bovendien is elke winkellocatie goed bereikbaar via de weg en met het openbaar vervoer.

Winkelruimte kopen in Emmen

Ook als je een winkelpand wilt kopen in Emmen is er keuze genoeg. Kopen in het centrum of Winkelcentrum Bargeres? Bij ons vind je het grootste aanbod winkelruimte dat te koop staat in Drenthe.

Heb je een pand gezien dat je bevalt? Dan kun je aanvullende informatie bekijken per object. Zo krijg je direct een goed overzicht van het totale aanbod winkelruimtes dat te koop staat in Emmen. Een leuk pand gezien? Neem dan direct contact op met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocaties:

Meppel, Assen, Hoogeveen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website