0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte te huur Zwolle

Dankzij haar ligging is Zwolle uitgegroeid tot het belangrijkste winkelgebied van de regio. Met ruim 125.000 inwoners is de stad een van de grootste van Overijssel en Zwolle heeft dan ook een belangrijke regionale verzorgingsfunctieOnder meer de ligging aan belangrijke verkeersaders, beschikking over hoogwaardig openbaar vervoer en het uitgebreide centrum met een groot aantal voorzieningen, winkels en restaurant maakt van Zwolle een uitstekende vestigingslocatie voor een winkel.

Stadsdelen en wijken

Zwolle bestaat uit verschillende stadsdelen, waarvan een paar stadsdelen weer meer winkelruimte te huur in Zwolle beschikbaar hebben dan anderen.

Zwolle Noord

Dit is het grootste stadsdeel van Zwolle, maar dat komt mede door de grote hoeveelheden groen en gras die in het noorden van dit stadsdeel te vinden zijn. Ook de overige grond van dit stadsdeel heeft zeer weinig winkelruimte ter beschikking. 

Zwolle Midden

Zwolle Midden is ook wel het hart van de stad, het stadscentrum. Hier kan het centrale treinstation worden gevonden van Zwolle, Zwolle Centraal en daarbij natuurlijk het grote winkelgedeelte van de stad. Winkelruimte is hier in grote hoeveelheden te vinden, ook buiten de stadsgracht zijn meerdere winkelruimtes te huur in Zwolle te vinden.

Zwolle Oost

Zwolle Oost kan worden gevonden aan de rechterkant van de N35, en dit gebied heeft vrijwel geen winkelruimte te huur beschikbaar. 

Zwolle West

In het stadsdeel Zwolle West kan het 2de treinstation van Zwolle gevonden worden, Zwolle Stadshagen. Ook het winkelcentrum Stadshagen kan in dit stadsdeel gevonden worden, hier is nog wel eens een winkelruimte te huur in Zwolle.

Zwolle Zuid

Het zuidelijke gedeelte van Zwolle is een grote woonwijk, mede hierom is er een groot winkelcentrum hier genaamd Zwolle Zuid, waar over het algemeen veel winkelruimte te huur te vinden is.

Winkelcentra

Er zijn in Zwolle meerdere winkelcentra te vinden, stuk voor stuk plaatsen waar dagelijks vele mensen op af komen om te winkelen of om de dagelijkse booschappen te doen. 

Winkelcentrum Zwolle Zuid

In Winkelcentrum Zwolle Zuid vind je een uitgebreid en uiteenlopend aanbod aan winkels. Het ligt in het zuiden van Zwolle en is een fantastische plek om te gaan winkelen. Ook kan je er gratis overdekt parkeren, en er zijn tevens zijn laadpalen aanwezig voor elektrische auto's.

Winkelcentrum Stadshagen

Winkelcentrum Stadshagen is al ruim 10 jaar het bruisende hart van de Zwolse wijk Stadshagen. Je vindt hier ruim 30 verschillende winkels, waaronder filialen van de grote winkelketens Jumbo, Albert Heijn, Blokker, Hema, Kruidvat en Bart Smit, maar ook kleine boetiekjes zodat je gezellig kunt shoppen.

Populaire winkelstraten

Voor een supershopdag zit je hier ook goed: natuurlijk loop je door de Diezerstraat, de bekendste winkelstraat, maar vergeet ook de Sassenstraat, Oude Vismarkt, Voorstraat, Melkmarkt en Luttekestraat niet. Iets meer aan de rand van het centrum zitten de Kleine A en Korte Smeden met een paar superleuke adressen. Lunchen en borrelen kan rondom de Grote Kerk (Grote Kerkplein en Grote Markt), maar je vindt ook veel tentjes gewoon in de winkelstraten.

Type winkelpanden

In Zwolle zijn er vele verschillende winkelruimtes te vinden, en allemaal hebben ze andere eigenschappen van elkaar. De uitstraling van de winkelpanden hangen natuurlijk zeer sterk af van het bedrijf dat er intreed maar ook het winkelcentrum en de buren kunnen het imago verbeteren of verslechteren. 

Maak je eigen uitstraling

Aangezien de winkelcentra in Zwolle er zeer gezellig uitzien kan er gemakkelijk een leuke sfeer en uitstraling gemaakt worden. Het is aan de nieuwe eigenaar van de winkelruimte te huur in Zwolle om er iets moois van te maken.

Alternatieve vestigingslocaties

 

KampenElburg

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website