0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Zwolle

Dankzij haar ligging is Zwolle uitgegroeid tot het belangrijkste winkelgebied van de regio. Met ruim 125.000 inwoners is de stad een van de grootste van Overijssel en Zwolle heeft dan ook een belangrijke regionale verzorgingsfunctie.

Onder meer de ligging aan belangrijke verkeersaders, beschikking over hoogwaardig openbaar vervoer en het uitgebreide centrum met een groot aantal voorzieningen, winkels en restaurant maakt van Zwolle een uitstekende vestigingslocatie voor jouw volgende winkel.

Winkelpand huren in Zwolle

Een winkelruimte huren in het historische centrum, winkelcentrum Stadshagen of toch ergens anders in Zwolle? De Hanzestad heeft een ruim aanbod aan hoogwaardige winkelgebieden en een grote groep potentiële klanten.

De meeste winkelactiviteit concentreert zich in het stadshart, maar ook in wijken als Zwolle Zuid, Stadshagen en Aa-landen is voldoende winkelruimte aanwezig. Al deze locaties zijn goed bereikbaar dankzij de nabijheid van openbaar vervoersmogelijkheden en diverse ontsluitingswegen.

Winkelruimte kopen in Zwolle

Ook als je een winkelpand wilt kopen zit je in Zwolle goed. Er is voldoende aanbod, de prijzen zijn relatief laag, de stad beschikt over een groot aantal voorzieningen en is goed te bereiken via de weg, het spoor en met busverbindingen. Ideaal dus voor jouw volgende winkelpand!

Geschikte winkelruimte in Zwolle vinden is soms lastig door het versnipperde aanbod. Bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod en bekijk je aanvullende informatie per object. Zo vind je eenvoudig en snel jouw volgende winkelpand in Zwolle!

Alternatieve vestigingslocaties:

Kampen, Elburg

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website