0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Hengelo

Het Overijsselse Hengelo heeft ruim 80.000 inwoners en de beschikking over een groot centrum met een flink aantal voorzieningen. Bovendien is de stad goed verbonden met de regio en daarbuiten door middel van de ligging aan de A1 en A35, via het spoor, dankzij busverbindingen en ligging aan het Twentekanaal. Een goede vestigingslocatie dus!

Winkelpand huren in Hengelo

Of je je nu wilt vestingen in het centrum van Hengelo of bijvoorbeeld aan de Industriestraat: het grootste aanbod winkelruimtes in Overijssel vind je bij ons. Of je nu een groot pand zoekt of een klein winkeltje, zoek en vind jouw volgende pand dankzij onze uitgebreide zoekmachine. Iets leuks gevonden? Neem dan direct contact op met de aanbieder.

Winkelruimte kopen in Hengelo

Op zoek naar een geschikte winkelruimte in Hengelo? Koop je liever dan dat je huurt? Ook dan zit je bij ons goed. Maak gebruik van de uitgebreide database en de nieuwe zoekmachine zodat je eenvoudig en snel jouw volgende pand kunt vinden. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie. Zo krijg je een compleet beeld van het aanbod. Handig!

Alternatieve vestigingslocaties:

Almelo, Doetinchem, Oldenzaal

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website