0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorpand huren of kopen in Enschede

Als je op zoek bent naar een kantoor met goede (inter)nationale aansluitingen, dan is Enschede een locatie voor jou! Deze Twentse stad ligt direct aan de A35 en nabij de A1 en beschikt over een treinstation van waar je kunt reizen naar binnen- en buitenland.

Bovendien heeft Enschede ook een gezellig centrum met tal van voorzieningen. De combinatie van hoogwaardige kantoorlocaties, goede bereikbaarheid en een groot aanbod van voorzieningen maakt van Enschede een ideale vestigingslocatie voor jouw volgende kantoor. 

Kantoorruimte huren in Enschede

Wil je je vestigen bij de Universiteit Twente of in Enschede Zuid? Enschede beschikt over een groot aantal hoogwaardige kantoorlocaties. Waar je je ook wilt vestigen in de stad: in Enschede vind je altijd wel een geschikte kantoorunit. 

Zoek je een leuk kantoorpand in de stad met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer of kies je voor een pand op een bedrijventerrein met meer parkeermogelijkheden? Wat je ook kiest: in Enschede is er voor ieder wat wils.

Kantoorunit kopen in Enschede

Wanneer je een kantoorruimte wilt kopen ga je waarschijnlijk meer voor de lange termijn. Goede bereikbaarheid is belangrijk, maar ook de aanwezigheid van een groot aanbod voorzieningen. Dit vind je in Enschede.

Bovendien doorzoek je bij ons eenvoudig het grootste en meest actuele aanbod kantoorruimtes in Enschede. Ook is elk object voorzien van aanvullende informatie. Zo krijg je een goed beeld van het huidige aanbod kantoorpanden in de stad en vind je snel wat je zoekt. Ideaal!

Alternatieve vestigingslocaties:

Emmen, Zwolle, Hengelo, Arnhem

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website