0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte Arnhem

In Arnhem liggen verschillende bedrijventerreinen, en een aantal van die bedrijventerreinen hebben ook nog kantoorruimtes te koop en te huur staan. Een voorbeeld hiervan is bedrijventerrein IJsseloord 2, een bedrijvenpark waar zowel bedrijfsruimtes aan kantoorruimtes aangeboden worden. Er zijn nog vele andere locaties waar u gemakkelijk kantoorruimte in Arnhem kunt vinden.

Stadsdelen en wijken

Arnhem bestaat uit 3 verschillende stadsdelen, die ook weer kunnen worden onderverdeeld in vele verschillende buurten.

Arnhem Centrum

Dit stadsdeel is het kleinste van de 3 maar heeft wel de meeste voorzieningen, aangezien hier het centrale treinstation en het grote winkelgebied liggen. Er wonen in dit stadsdeel slechts 5000 mensen, dit komt dus mede door de hoeveelheid winkels maar ook aangezien het een relatief klein stadsdeel is. Dit stadsdeel heeft zeer veel winkelruimte maar ook kantoorruimte in Arnhem Centrum is heel goed te vinden. Overal in het stadsdeel kan kantoorruimte gevonden worden, en hiermee profiteren deze ruimtes van de goede bereikbaarheid en de vele winkels van dit gebied.

Arnhem Zuid

Alles in de stad Arnhem wat aan de zuidkant van de Nederrijn ligt behoort tot het stadsdeel Arnhem Zuid. Dit zijn onder andere bekende gebouwen als het Gelredome, de Rijnhal, Winkelcentrum Kronenburg en vele andere gebouwen en voorzieningen. Het stadsdeel is ongeveer 25 vierkante kilometer groot en er wonen ongeveer 75.000 mensen. Kantoorruimte in Arnhem Zuid kan voornamelijk worden gevonden in de Gelderse Poort en bedrijventerrein de Overmaat.

Arnhem Noord

Arnhem Noord is het gedeelte van Arnhem dat boven de Nederrijn ligt, exclusief het centrum van de stad. Dit is alsnog een zeer groot gebied van de stad, er wonen in dit stadsdeel bijna 70.000 inwoners. Arnhem Noord heeft ook een aantal grote voorzieningen zoals het Ziekenhuis Rijnstate, ArtEZ Hogeschool voor de kunsten en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Kantoorruimte in Arnhem Noord kan voornamelijk worden gevonden op de Westervoortsedijk en IJsseloord.

Bedrijventerreinen

Kantoorruimte in Arnhem is niet alleen te vinden in het centrum van de stad, ook daarbuiten is veel kantoorruimte in Arnhem te vinden, deze liggen dan voornamelijk op de bedrijventerreinen van de stad.

Bedrijventerrein Westervoortsedijk

Dit bedrijventerrein kan worden gevonden in het oosten van de stad in Arnhem Noord. Het heeft een grote heoveelheid aan kantoorruimte beschikbaar en is dan ook zelf meer dan 68 hectare groot. Dit bedrijventerrein is goed te bereiken en ligt voor een gedeelte aan de Nederrijn.

Bedrijventerrein IJsseloord

IJsseloord 2 is een kwalitatief hoogwaardig businesspark. In het Knooppunt Arnhem Nijmegen gebied neemt het bedrijventerrein een unieke positie in; IJsseloord is een businesspark dat vooral bedoeld is voor de grotere regionale bedrijven en bedrijven afkomstig van buiten het KAN-gebied. Op IJsseloord is een uiterst geavanceerde, 'toekomstvaste' en 'calamiteitenongevoelige', glasvezelkabelring aangelegd, waarover data-, spraak- en beeldcommunicatie verlopen.

Type kantoorpanden

Arnhem is een uitstekende stad om een kantoorruimte te huren, het heeft een aantal voordelen die kantoorruimte in andere steden niet of minder goed kunnen bieden, zoals de goede bereikbaarheid, het openbaar vervoer en de verbinding met andere landen.

Verbinding met Duitsland

Arnhem heeft niet alleen 4 treinstations die stuk voor stuk goed bereikbaar zijn, ook zijn deze in verbinding met Duitsland via de station Keulen en Düsseldorf. Hierdoor wordt de kantoorruimte in Arnhem nog beter te bereiken voor de bedrijven die zich hier willen vestigen. 

Een ideaal kantoorpand

Arnhem heeft zeer veel kantoorruimte beschikbaar en daarom is het ook mogelijk om een kantoorruimte uit te zoeken die precies past bij de benodigdheden van uw bedrijf, er is ruime keuze op het gebied van grootte, uitstraling en bereikbaarheid.

Alternatieve vestigingslocaties

 

NijmegenApeldoorn

De voordelen van Ventu

  • Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties
  • Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars
  • Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 
  • Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om
  • Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website