0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte Arnhem

In Arnhem liggen verschillende bedrijventerreinen, en een aantal van die bedrijventerreinen hebben ook nog kantoorruimtes te koop en te huur staan. Een voorbeeld hiervan is bedrijventerrein IJsseloord 2, een bedrijvenpark waar zowel bedrijfsruimtes aan kantoorruimtes aangeboden worden. Bedrijvenpark Rijnpark daarentegen is weer gericht op bedrijven die behoefte hebben aan een gecombineerde kantoor- en bedrijfsruimte, en heeft ruimte voor bedrijven tot milieucategorie 3. Er zijn ook nog andere bedrijventerreinen waar vooral gemengde bedrijvigheid is. 

Ventu kunt u helpen met het vinden van de perfecte kantoorruimte in Arnhem. U geeft simpelweg uw filters aan en Ventu vindt elk kantoorpand dat aan die filters voldoet. Vanaf daar kunt zelf aangeven wat u interessant vindt of niet, en u kunt ook gemakkelijk contact zoeken met de aanbieder.

Kantoorpand in Arnhem huren

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland en is zeer goed te bereiken. Het ligt centraal in Nederland en vlak naast de A12. Ook beschikt Arnhem over een over een treinstation Arnhem Centraal dat is 2015 nog vernieuwd werd. Dit moderne treinstation zorgt ervoor dat een kantoorruimte in Arnhem huren een stuk interessanter wordt, gezien de fantastische verbinding met de andere treinstations. Bijvoorbeeld Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Schiphol en nog vele andere grote treinstations van Nederland zijn uitstekend te bereiken via Arnhem Centraal. Vanaf Arnhem Centraal kunt u ook met de bus gaan naar uw kantoorruimte, aangezien vlak naast Arnhem Centraal een busstation ligt waarvandaan u de hele omgeving van Arnhem beter kunt bereiken. Ook zijn er verschillende fietsenstalingen te vinden vanaf Arnhem Centraal voor wanneer u liever het stukje vanaf het station fietst.

Ventu vindt het grootste aanbod aan kantoorruimte Arnhem. Alle beschikbare kantoorruimtes worden achter elkaar gezet, zodat u makkelijk kan vergelijken en uw voorkeur kan aangeven. Zodra u een pand gevonden heeft waar u van overtuigd bent kunt u via Ventu contact opnemen met de aanbieder van het kantoorpand.

Kantoorruimte in Arnhem kopen

Arnhem is een stad voor ondernemers, en wilt dan ook graag alle mogelijke kantoorruimtes in Arnhem opvullen. Dit mag echter niet ten koste gaan van de inwoners van Arnhem, daarom wordt er ook op toegezien dat de lucht in Arnhem schoon blijft, door milieuzones in te stellen. Hierdoor mag er geen vrachtverkeer rijden binnen de centrumring. Bovendien is er onlangs besloten dat dit verbod ook gaat gelden voor dieselpersonenauto´s met een bouwjaar van voor 2004. Deze auto´s mogen vanaf januari 2019 niet meer rijden in de binnenstad. Deze maatregel geeft aan dat Arnhem geeft om duurzaamheid en de stad schoon wilt houden. 

Wilt u ook een kantoorruimte in de zeer progressieve stad Arnhem? Ventu vindt voor u het totale aanbod aan kantoorruimtes in Arnhem plus de bijbehorende historische data. Hierdoor kunt u alle gewenste gegevens over een bepaald kantoorpand bekijken en daardoor een overwogen beslissing maken. 

Alternatieve vestigingslocaties:

NijmegenApeldoorn

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website