0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Hengelo

Hengelo is een ideale schakel tussen het westen van Nederland en Duitsland. De stad is direct gelegen aan belangrijke verkeersaders als de A1 en A35. Dit zorgt ervoor dat Hengelo verbonden is met steden als Amsterdam, Enschede en Osnabrück. Ook beschikt de stad over een treinstation en een gezellig centrum met tal van voorzieningen.

Kantoorpand huren in Hengelo

Wil je kantoorruimte huren in Hengelo maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste en meest actuele aanbod kantoorpanden. Je kunt filteren op locatie en grootte en uitgebreide informatie per object bekijken. Een interessant pand gevonden? Neem dan heel gemakkelijk contact op met de aanbieder.

Kantoorruimte kopen in Hengelo

Ook het meest complete aanbod kantoorpanden te koop in Hengelo doorzoek je eenvoudig bij ons. Maar gebruik van de database met historische informatie over het vastgoedaanbod en vind snel het pand dat bij jou past. Heb je iets gevonden? Dan kun je met een klik op de knop contact opnemen met de aanbieder. Zo vind je gemakkelijk jouw volgende pand in Hengelo!

Alternatieve vestigingslocaties:

Almelo, Doetinchem, Oldenzaal

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website