0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte Zwolle

Zwolle is een soort van toegangspoort tussen oost en west en noord en zuid. De stad is gunstig gelegen aan belangrijke verkeersaders als de A28 en A50. Daarnaast is Zwolle ook vanuit steden als Nijmegen, Utrecht en Amsterdam te bereiken via het spoor. Wonen en werken is aangenaam in de stad, door de aanwezigheid van veel groen en een historische binnenstad. Al deze voordelen samen maken van deze hanzestad een ideale vestigingslocatie voor jouw volgende kantoorpand.

Stadsdelen en wijken

Zwolle kan worden opgedeeld in 5 verschillende stadsdelen, waarvan sommige meer kantoorruimte in Zwolle beschikbaar hebben dan de ander. 

Zwolle Noord

Zwolle Noord is het grootste stadsdeel in Zwolle qua oppervlakte, maar een groot gedeelte hiervan bestaat ook uit grasland, waar dus geen kantoorruimte beschikbaar is. Het bedrijventerrein Hessenpoort is wel terug te vinden in dit stadsdeel, hierdoor is er nog wel wat kantoorruimte in Zwolle Noord te vinden.

Zwolle Midden

Zwolle Midden bevat het centrale treinstation van Zwolle, Zwolle Centraal en het grote winkelgebied van de stad. Net zoals in vele andere steden is er in het centrum van de stad naast winkels ook veel kantoorruimte te vinden, en Zwolle is hier geen uitzondering van. Ook buiten het stadscentrum staat nog het bedrijventerrein de Marslanden, een terrein waar ook veel kantoorruimte in Zwolle beschikbaar staat.

Zwolle Oost

Dit stadsdeel ligt aan de rechterkant van de N35 en heeft weinig kantoorruimte in Zwolle te bieden. Alleen vlak bij het station van de voetbalclub PEC Zwolle zijn enkele kantoorpanden in Zwolle te vinden.

Zwolle West

Dit stadsdeel kan worden teruggevonden aan de linkerkant van Zwolle. Hier is ook het 2de treinstation van Zwolle, naast Zwolle Centrum terug te vinden. Mede hierom kan hier ook bedrijventerrrein Voorst C gevonden worden, dit terrein is goed bereikbaar door dit treinstation en heeft ook nog kantoorruimte beschikbaar in Zwolle West.

Zwolle Zuid

Zwolle Zuid is een woonwijk in Zwolle. Er is weinig bedrijfs- of kantoorruimte te vinden, maar wel een groot winkelcentrum. Het bedrijventerrein Marslanden valt hier net buiten de grenzen, kantoorruimte is in Zwolle Zuid mede hierom vrijwel niet terug te vinden.

Bedrijventerreinen

Zwolle heeft meerdere bedrijventerreinen die niet alleen bedrijfsruimte maar ook kantoorruimte in Zwolle beschikbaar hebben staan.

Hessenpoort

Hessenpoort is een bedrijventerrein van hoge kwaliteit, en er zitten hier al verschillende sterke partijen gevestigd. Het bedrijventerrein ligt aan de A28 en is daardoor zeer goed te bereiken met het openaar vervoer. Mede hierom is het een populaire plek voor bedrijfs- en kantoorruimte.

Marslanden

Dit bedrijventerrein is het grootste terrein van heel Overijssel, en heeft een zeer gevarieerde groep bedrijven op het terrein zitten. De bereikbaarheid van dit terrein is goed, de ringweg van Zwolle zorgt ervoor dat dit terrein verbonden is met zowel de oost- als de westkant van de stad met de A28.

Voorst

Dit bedrijventerrein ligt al sinds de jaren zestig in Zwolle, en sinds de opening van dit bedrijventerrein hebben verschillende partijen zich al hier gevestigd. Door de grote mix aan bedrijven staat Voorst voor veel afwisseling en ook bedrijvigheid.

Type kantoorpanden

De kantoorruimte in Zwolle is zeer gevarieerd, sommige staan al jaren op de bedrijventerreinen, sommige zijn net nieuw gebouwd. Door de vele variatie kan er een pand worden uitgekozen die perfect past bij de behoeften van ieder bedrijf.

Uitstekende ligging

Zwolle kenmerkt zich door haar gunstige geografische ligging; zowel regionaal, landelijk als euregionaal. Daarom is de stad een perfecte vestigingslocatie voor ondernemers. Zwolle vormt een druk knooppunt van snelwegen, straten, spoorrails en andere verkeersstromen. Maar ook met de fiets en zelfs via het water is de stad uitstekend te bereiken! Dit is extreem voordeling voor alle kantoorruimte in Zwolle.

Alternatieve vestigingslocaties

 

KampenElburg

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website