0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Emmen

Het Drentse Emmen heeft ongeveer 60.000 inwoners en is gelegen nabij de grens met Duitsland. Emmen ligt direct aan belangrijke (regionale) ontsluitingswegen zoals de A37 en N34.

Verder is de stad verbonden met omliggende steden als Zwolle en Meppel via diverse trein- en busverbindingen. Verder beschikt Emmen over een ruim opgezet centrum met een groot aanbod voorzieningen. Een goede vestigingslocatie dus!

Kantoorpand huren in Emmen

Ben je op zoek naar kantoorruimte om te huren in Emmen? Vestig je je het liefst in het stadshart of bijvoorbeeld op bedrijventerrein Bargermeer? Emmen biedt een groot aantal bedrijvenlocaties met voor ieder wat wils.

Goed verbonden, goed geprijst en met een mooi aantal voorzieningen in de buurt: het vestigen van kantoorruimte in Emmen biedt een groot aantal voordelen. 

Kantoorruimte kopen in Emmen

Ook wanneer je een kantoorpand wilt kopen zit je in Emmen goed. Het aanbod is groot, prijzen relatief laag, locaties goed bereikbaar en aanbod voorzieningen groot. Ideaal dus voor jouw volgende kantoorpand!

Toch is het vinden van geschikte ruimte niet altijd gemakkelijk. Het aanbod is vaak versnipperd en incompleet. Doorzoek bij ons het meest actuele aanbod en bekijk aanvullende informatie per object. Zo vind je snel jouw volgende kantoorruimte in Emmen!

Alternatieve vestigingslocaties:

Meppel, Assen, Hoogeveen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website