0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Enschede

Enschede is de grootste stad van Overijssel met bijna 160.000 inwoners en heeft bovendien een belangrijke verzorgingsfunctie voor de regio.. De stad heeft een groot aantal voordelen die deze stad maken tot een uitstekende vestigingslocatie.

Enschede ligt direct aan belangrijke verkeersaders als de A1 en A35, beschikt over een eigen haven, treinstation, een aantal hoogwaardige bedrijventerreinen en een gezellig centrum met een groot aantal voorzieningen. Ideaal dus voor jouw volgende bedrijfspand!

Bedrijfspand huren in Enschede

Wil je bedrijfsruimte huren op het Business and Science Park, in Enschede-Zuid of een ander deel van de stad? Enschede biedt een groot aantal hoogwaardige bedrijventerreinen. Er is dus voor ieder wat wils! 

Wanneer je een bedrijfsunit huurt houd je onder meer rekening met bereikbaarheid en de aanwezige voorzieningen. Gelukkig is dit in Enschede ruim voorhanden dankzij de ligging aan diverse snelwegen en de beschikking over een ruim opgezet centrum. 

Bedrijfsunit kopen in Enschede

Ook het kopen van een bedrijfspand kan eenvoudig in Enschede. Het aanbod bedrijfsruimte in de stad- is groot en divers. Dit zorgt ervoor dat voor elke vraag een geschikt aanbod te vinden is. 

Zie je door de bomen het bos niet meer? Is het aanbod te versnipperd? Bij ons doorzoek je eenvoudig het meest actuele aanbod bedrijfspanden in Enschede. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie. Compleet en handig dus!

Alternatieve vestigingslocaties:

Emmen, Zwolle, Hengelo, Arnhem

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website