0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Hengelo

Ligging aan het Twenthekanaal, belangrijke verkeersaders als de A1 en A35 en treinverbindingen met omringende steden: dat vind je in Hengelo! Deze Twentse stad is een uitstekende vestigingsplaats voor bedrijven door de verbinding met West-Nederland en Duitsland en de aanwezigheid van enkele hoogwaardige bedrijventerreinen en een centrum met een groot aantal voorzieningen.

Bedrijfspand kopen in Hengelo

Wil je een bedrijfspand huren in Hengelo en weet je niet waar je je wilt vestigen? Op Bedrijventerrein De Veldkamp, Oosterveld of toch ergens anders? Bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod bedrijfsruimte in Hengelo. Zoek en filter en vind jouw volgende bedrijfspand! En als je een interessant object gezien hebt kun je direct contact opnemen met de aanbieder.

Bedrijfsruimte kopen in Hengelo

Het aanbod van bedrijfpanden die te koop staan is vaak versnipperd en onoverzichtelijk. Doorzoek bij ons eenvoudig het grootste aanbod bedrijfsruimte te koop in Hengelo en krijg een compleet beeld van het aanbod. Maak gebruik van onze database met historische data over het vastgoedaanbod en als je een pand vind dat je bevalt kun je direct contact opnemen met de aanbieder. Handig toch?

Alternatieve vestigingslocaties:

Delden, Borne, Goor, Markelo

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website