0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte Arnhem

Arnhem is een prachtige stad in Gelderland die zeer veel bedrijfsruimte beschikbaar heeft. Bedrijfsruimte in Arnhem kan zowel worden gevonden op bedrijventerreinen als dicht bij de stad of juist dicht bij een treinstation. 

Bedrijfsruimte Arnhem te koop

Arnhem heeft zeer veel bedrijfsruimte in de aanbieding, en het grootste gedeelte hiervan staat te huur, echter zijn er ook genoeg panden die te koop staan. Waar u ook naar op zoek bent, in Arnhem kunt u terecht.

Bedrijfsruimte Arnhem te huur

Arnhem heeft zeer veel bedrijfsruimte beschikbaar waarvan het grootste gedeelte te huur wordt aangeboden. Arnhem is een ondernemersstad en biedt vele voordelen aan bedrijven die hier komen huren, zoals bijvoorbeeld de zeer goede bereikbaarheid van de stad.

Stadsdelen en wijken

Arnhem is een grote stad maar bestaat toch maar uit 'slechts' 3 stadsdelen. Deze hebben alle 3 dan weer wel zeer veel onderverdeelde buurten.

Arnhem Centrum

Arnhem Centrum is het kleinste van de 3 stadsdelen maar is ook relatief het meest te doen. Dit is het stadsdeel waar het centrale treinstation te vinden is en het enorme winkelgedeelte dat hier vlak naast zit. Er wonen ook slechts 5000 inwoners in dit gedeelte. Ondanks dat er in dit stadsdeel voornamelijk winkelruimte en kantoorruimte te vinden is kan er nog verrassend veel bedrijfruimte in Arnhem Centrum gevonden worden. 

Arnhem Zuid

Arnhem Zuid bestaat uit alles dat onder de Nederrijn ligt dat tot Arnhem behoort. Dit zijn onder andere het GelreDome, de Rijnhal, Winkelcentrum Kronenburg, Woonboulevard en de historische uiterwaarden Meinerswijk. Het beslaat in totaal bijna 25 vierkante kilometer en er wonen in dit stadsdeel in totaal bijna 75.000 mensen. Bedrijfsruimte in Arnhem Zuid kan voornamelijk gevonden worden op bedrijventerrein Overmaat, een bedrijventerrein in het zuiden van het stadsdeel dicht tegen de A325 aan. 

Arnhem Noord

Arnhem Noord is het gebied van Arnhem dat boven de Nederrijn gevonden kan worden, afgezien van de binnenstad, die bij het stadsdeel Arnhem Centrum hoort. In dit stadsdeel wonen in totaal ongeveer 70.000 inwoners. In Arnhem-Noord bevinden zich het stadscentrum, Ziekenhuis Rijnstate, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, winkelcentrum Presikhaaf, en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Bedrijfsruimte in Arnhem Noord kan voornamelijk worden gevonden in het oosten van het stadsdeel, in de wijk Industrieterrein.

Bedrijventerreinen

In Arnhem zijn er verschillende bedrijventerreinen te vinden, zowel in het noorden als in het zuiden van de stad. Deze bedrijventerreinen dragen in een groot gedeelte mee aan de economie van Arnhem, en een aantal daarvan hebben ook nog bedrijfsruimte beschikbaar in Arnhem. 

Bedrijventerrein de Overmaat

Bedrijventerrein de Overmaa ligt in het zuiden van Arnhem en is een zichtlocatie vanaf de A325. Het heeft een bruto grootte van ongeveer 15 hectare en er zijn in totaal 47 bedrijven gevestigd. Het karaktet van dit terrein is gemengde bedrijvigheid. Het terrein is goed beveiligd en er is glasvezel verbinding aanwezig. 

Bedrijventerrein Westervoortsedijk

Bedrijventerrein Westervoortsedijk ligt in het oosteen van Arnhem in het stadsgedeelte Arnhem Noord. Bedrijfsruimte in Arnhem Noord is voornamelijk te vinden op dit bedrijventerrein. Het is een zeer groot bedrijventerrein, het heeft een totale oppervlakte van meer dan 68 hectare. Het terrein ligt voor een gedeelte aan de Nederrijn en er is momenteel nog veel bedrijfsruimte beschikbaar.

Type bedrijfspanden

Bedrijfsruimte in Arnhem is in grote hoeveelheden te vinden, en daarom kan er ook worden gezocht naar een pand dat perfect past bij de behoeften van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de juiste ligging, voorzieningen, grootte en bereikbaarheid.

Perfecte bereikbaarheid

Arnhem heeft vier treinstations: Centraal, Velperpoort, Presikhaaf en Arnhem-Zuid. Vanuit de regio zijn deze stations per stoptrein te bereiken vanuit Ede-Wageningen, Zutphen, Nijmegen, Tiel en Winterswijk. Per intercity is Arnhem Centraal bereikbaar vanuit Amsterdam (Schiphol), Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Ede-Wageningen, 's-Hertogenbosch, Nijmegen, Zwolle en Keulen (HSL). U kunt dus op allerlei verschillende manieren bij de bedrijfsruimte in Arnhem komen

Verschillende soorten panden

U kunt in Arnhem een pand uitzoeken die perfect past bij uw bedrijf. Bijvoorbeeld een pand die genoeg ruimte heeft, op een bedrijventerrein ligt of juist niet, een pand met een bepaalde uitstraling, in Arnhem heeft u genoeg keuze.

 
 

Alternatieve vestigingslocaties

 

NijmegenApeldoorn

De voordelen van Ventu

  • Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties
  • Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars
  • Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 
  • Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om
  • Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website