0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte in Arnhem

Een bedrijfsruimte in Arnhem is vooral te vinden op 1 van de vele bedrijventerreinen die de stad heeft. In totaal zijn er 9 bedrijventerreinen in Arnhem, wat aangeeft hoeveel bedrijven er voor kiezen om zich in Arnhem te vestigen. De bedrijventerreinen hebben stuk voor stuk hun eigen voordelen en eigenschappen:

  • Arnhems Buiten Energy Business Park, een bedrijventerrein met een grootte van 50 hectare en een innovatieve uitstraling, vooral gericht op kennisintensieve dienstverlenende bedrijven.
  • IJsseloord 2, een bedrijventerrein met een grootte van 60 hectare en heeft een mix van bedrijfsruimtes en kantoren in een hoogwaardige parkachtige omgeving.
  • Industrie Park Kleefse Waard, een bedrijvenpark met een grootte van 66 hectare dat vooral ruimte heeft voor bedrijven met een kadegebonden bedrijvigheid en voor bedrijven met een hogere milieucategorieën met het profiel energie en milieutechnologie. 
  • Het Broek, een bedrijventerrein met een grootte van 66 hectare dat vooal gemengde bedrijvigheid heeft en enkele begrense detailhandelclusters. Ruimte voor bedrijven tot en met milieucategorie 4.
  • Rijnpark, een bedrijventerrein met een grootte van 78 hectare en een voormalig industrieterrein met gemengde bedrijvigheid. Ruimte voor bedrijven die behoefte hebben aan een gecombineerde kantoor- en bedrijfsruimte.
  • IJsseloord 1, een bedrijventerrein met een grootte van 15 hectare dat een gemenge bedrijvigheid kent, met name in de automotive branche.
  • Bakenhof, een bedrijventerrein met een grootte van 5,5 hectare dat ten westen van de uiterwaarden van de Rijn ligt en vooral gemengde bedrijvigheid kent.
  • Overmaat, een bedrijventerrein met een grootte van 15 hectare dat wordt begrenst door de A325 en gemengde bedrijvigheid kent.
  • Rijkerswoerd, een bedrijventerrein met een grootte van 15,6 hectare, dat vlak naast de Overmaat ligt en ook een gemengde bedrijvigheid kent.

De bedrijventerreinen van Arnhem zijn er voor verschillende doelgroepen, in verschillende grootte, maar stuk voor stuk een fantastische plek om te vestigen.

Bedrijfspand in Arnhem huren

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland, ligt tegen de A12 aan en ook nog eens mooi centraal in Nederland. Dat zijn een paar redenen dat Arnhem zo vol zit met bedrijven, het is goed te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Arnhem beschikt namelijk over 4 treinstations, namelijk Presikhaaf, Velperpoort, Arnhem Zuid en Arnhem Centraal. De grootste hiervan is uiteraard Arnhem Centraal. Vanaf dit treinstation kan je vrijwel elke kant op in Nederland, en zelfs over de Duitse zonder over te hoeven stappen. Ook is er in Arnhem een groot busstation zodat het reizen nog makkelijker gemaakt wordt. 

Wilt u een bedrijfspand in Arnhem huren? Ventu vindt het totale aanbod aan bedrijfsruimte in Arnhem en zet dit voor u op neer in een duidelijke rij, zodat u makkelijk per vestiging kan aangeven of u wel of niet geïnteresseerd bent. Wanneer u dan van de overgebleven interessante een favoriet hebt gevonden kunt u via Ventu gemakkelijk contact zoeken met de aanbieder van het bedrijfspand.

Bedrijfspand in Arnhem kopen

De stad Arnhem is erg trots op het feit dat er al zoveel ondernemingen gevestigd zijn, aangezien het een heel positief effect heeft op de economie van de stad, daarom wilt de gemeente graag dat alle bedrijfspanden in Arnhem worden opgevuld. Wilt u een bedrijfspand in Arnhem kopen? Ventu heeft de grootste database van Nederland, met elk leegstaand pand erin, hierdoor weet u zeker dat u elke mogelijkheid mee neemt. U kunt aangeven of u een bedrijfspand in Arnhem wel of niet interessant vindt, hierdoor houdt u al heel snel alleen een stapel interessante bedrijfruimtes in Arnhem over. Vanuit daar kunt u dan gemakkelijk contact opnemen met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocaties:

NijmegenApeldoorn

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website