0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Emmen

Met een kleine 60.000 inwoners is Emmen een van de grootste plaatsen in het oosten van Drenthe. De stad is goed verbonden met omliggende steden als Groningen en Meppel door de ligging aan de A37 en N34. 

Daarbij beschikt Emmen over een bus- en treinstation en heeft het de beschikking over een ruim opgezet centrum met een groot aanbod aan voorzieningen. Bovendien beschikt Emmen over een mooi aantal hoogwaardige bedrijventerreinen. Ideaal dus voor jouw volgende bedrijfsruimte. 

Bedrijfspand huren in Emmen

Bedrijfsruimte huren op Industry en Businesspark Emmtec, het bedrijvenpark A37 of een ander deel van Emmen? Waar je je ook wilt vestigen: het aanbod bedrijfsruimtes in Emmen is altijd divers en uitgebreid.

Bovendien zijn alle bedrijventerreinen goed bereikbaar met het openbaar vervoer en via de diverse ontsluitingswegen om de stad heen. Ook is het centrum goed te bereiken, wat zorgt voor veel voorzieningen op korte afstand van jouw volgende bedrijfspand. 

Bedrijfsruimte kopen in Emmen

Koop je liever een bedrijfspand in Emmen? Ook dan is er vaak een uitgebreid aanbod. Bedrijfsruimte kopen op bedrijventerrein Bargermeer of Waanderveld? Wat je ook zoekt: bij ons zoek je altijd in het grootste aanbod.

Zoeken is simpel: je filtert op locatie en metrage en bekijkt aanvullende informatie per object. Zo krijg je een goed overzicht van het huidige aanbod in Emmen. Gevonden wat je zocht? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder. Handig toch? 

Alternatieve vestigingslocaties:

Klazienaveen, Emmer-Compascuum, Ter Apel, Erica

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website