0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel en goed te bereiken via de snelwegen en het openbaar vervoer. Dit zijn slechts 2 redenen die aangeven dat Zwolle een zeer geschikte stad is als vestigingslocatie voor bedrijfsruimte.

Bedrijfsruimte te huur Zwolle

Het grootste gedeelte van de bedrijfsruimte in Zwolle staat te huur, daarom is er ook een ruime keus voor bedrijven die op zoek zijn naar een bedrijfsruimte in Zwolle. Er kan worden gezocht naar een pand die perfect aansluit op de behoeften van het bedrijf.

Bedrijfsruimte te koop Zwolle

Dat er voornamelijk bedrijfsruimte in Zwolle te huur staat betekent niet dat er niks te koop staat. Wanneer uw bedrijf echt overtuigd is van de stad Zwolle kan het zo maar zijn dat er een pand gekocht moet worden, en ook daarvoor is er hier een ruim aanbod te vinden.

Stadsdelen en wijken

Zwolle kan worden opgedeeld in 5 verschillende stadsdelen, waarvan de meeste bedrijfsruimte in Zwolle beschikbaar hebben. 

Zwolle Noord

Het deel Zwolle Noord neemt de meeste oppervlakte in de stad in, maar een groot gedeelte hiervan bestaat uit grasland en groen, en hier is niet veel bedrijfsruimte beschikbaar. Echter zit het bedrijventerrein Hessenpoort ook in dit stadsdeel, en dit bedrijventerrein heeft wel weel bedrijfsruimte beschikbaar in Zwolle.

Zwolle Midden

Zwolle Midden is qua oppervlakte het kleinste stadsdeel, echter zijn hier wel de meeste voorzieningen en winkels te vinden. Dit komt doordat dit stadsdeel het centrum van Zwolle bevat, waar niet alleen het centrale treinstation te vinden is maar ook het grote winkelgebied dat hier dicht bij ligt. Hierdoor is dit stadsdeel niet allee het kleinst maar ook het populairst. Bedrijfsruimte is in het centrum van Zwolle nie gemakkelijk te vinden, maar ook het bedrijventerrein de Marslanden is hier te vinden, waar wel zeer veel bedrijfsruimt in Zwolle beschikbaar staat.

Zwolle Oost

Zwolle Oost is een stadsdeel dat voornamelijk aan de oostkant van de N35 gevonden kan worden. Dit stadsdeel heeft zeer weinig bedrijfsruimte in Zwolle beschibaar, mede omdat het bedrijventerrein de Marslanden net buiten de grenzen van het stadsdeel staat.

Zwolle West

Zwolle West ligt aan de linkerkant van het centrum en hier bevindt zich ook het 2de treinstation van Zwolle, Zwolle Stadshagen. Een groot gedeelte van dit stadsdeel bestaat uit grasland, maar toch kan hier nog vrij veel bedrijfsruimte gevonden worden, voornamelijk op bedrijventerrein Voorst C.

Zwolle Zuid

Zwolle Zuid is voornamelijk een woonwijk, er is een winkelcentrum te vinden maar geen treinstation of grote bedrijventerreinen. Om dze reden is er in dit stadsdeel mar weinig bedrijfsruimte te vinden.

 

Bedrijventerreinen

Zwolle is een grote stad die ook een paar fantastische bedrijventerreinen te beschikking heeft. Dit is 1 van de redenen dat Zwolle een zeer populaire vestigingsplaats is.

Hessenpoort

Op dit grootschalige, bovenregionale bedrijventerrein hebben zich verschillende sterke partijen gevestigd. Zij profiteren reeds van de uitstekende centrale ligging, direct aan de A28, de hoogwaardige inrichting en de sterke arbeidsmoraal in de regio.

Marslanden

Marslanden ligt aan de zuidkant van de stad en is het grootste bedrijventerrein van Overijssel. Naast productiebedrijven, ambachtelijke bedrijven en vele bedrijfsverzamelgebouwen, hebben zich in de loop der jaren ook veel bedrijven in de automotive branche en grootschalige detailhandel gevestigd. De bereikbaarheid over de weg is goed. De ringweg van Zwolle doorkruist de Marslanden en verbindt het bedrijventerrein langs zowel de oost- als de westkant van de stad met de A28.

Voorst

Aan de A28 ligt al sinds het begin van de jaren zestig het bedrijventerrein Voorst. In de loop der jaren hebben uiteenlopende bedrijven zich gevestigd op deze herkenbare locatie. Door de mix van grote en kleine bedrijven, in verschillende branches, staat Voorst voor veel afwisseling en bedrijvigheid.

Type bedrijfspanden

Zwolle heeft zeer veel bedrijventerreinen die ook zeer succesvol zijn te noemen. Ze staan goed bekend in de regio en bedrijven die zich er vestigen zitten er graag. Dit komt doordat de bedrijfsruimtes in Zwolle van zeer hoge kwaliteit zijn, en uiteraard ook goed bereikbaar.

Bereikbaar voor iedereen

De bedrijventerreinen van Zwolle zijn stuk voor stuk goed bereikbaar, aangezien de meeste aan de snelweg liggen. Hierdoor zijn alle bedrijfsruimtes ook goed te bereiken met de auto, en ook met het openbaar vervoer is Zwolle prima te bereiken.

Hoge kwaliteit

De bedrijfsruimte in Zwolle is relatief nieuw en van hoge kwaliteit. Op vele bedrijventerreinen wordt er nog steeds volop gebouwd, wat er tot leidt dat er veel nieuwe kantoren staan, die er niet alleen goed uitzien maar ook goed zijn.

Alternatieve vestigingslocaties

 

Kampen, Elburg

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website