0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Zwolle

Zwolle is een ideaal schakelpund tussen noord en zuid en tussen oost en west. De stad is ideaal gelegen aan belangrijke verkeersaders als de A6, A28 en A50 en is via het spoor verbonden met steden als Leeuwarden, Groningen, Amsterdam, Utrecht en Den Bosch.

Ook beschikt de stad over een historisch centrum met een groot aanbod voorzieningen en 4 hoogwaardige bedrijventerreinen. Met ruim 125.000 inwoners en een belangrijke regionale functie is er bovendien genoeg arbeidspotentieel aanwezig. Een uitstekende vestigingslocatie dus!

 

Bedrijfspand huren in Zwolle

Wil je je vestigen in de Hessenpoort, Marslanden, Voorst of de Vrolijkheid? Zwolle kent een groot aantal hoogwaardige bedrijventerreinen zodat er altijd voor ieder wat wils te vinden is. Zoek je een distributieruimte aan de rand van de stad of een wat meer centraler gelegen bedrijfsruimte? In Zwolle vind je het!

Onder meer door de ligging aan de A28 en de bereikbaarheid via het spoor, de weg en het water is Zwolle op meerdere manieren uitstekend bereikbaar. Dit, in combinatie met de uitstekende voorzieningen in het historische centrum, maakt van Zwolle een goede vestigingslocatie voor jouw volgende bedrijfspand.

Bedrijfsruimte kopen in Zwolle

Ook als je een bedrijfspand wilt kopen zit je in Zwolle goed. De stad beschikt over een groot aantal hoogwaardige bedrijventerreinen die goed ontsloten zijn via diverse spoor-, weg- en waterverbindingen. Ideaal dus!

Toch is het vinden van geschikte ruimte niet eenvoudig.  Het aanbod is vaak versnipperd en incompleet. Bij ons zoek je eenvoudig in het grootste en meest actuele aanbod. Ook kun je per object aanvullende informatie bekijken. Zo krijg je altijd een goed overzicht van het huidige aanbod. 

Alternatieve vestigingslocaties:

Kampen, Raalte, Deventer, Ommen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website