0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Eindhoven

Als grootste winkelstad van Zuid-Nederland is Eindhoven een aantrekkelijke stad om je te vestigen. Door de goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer en grote verkeersaders, wordt de lichtstad bezocht door een groot aantal bezoekers van buitenaf.

Het ruim opgezette centrum biedt een groot scala aan winkels van zowel grote ketens als kleine boetiekjes. Zo hebben onder meer Zara, Primark en H&M winkelruimte in Eindhoven. Vanaf het centraal station wandel je binnen 1 minuut het centrum in en rondom de binnenstad zijn voldoende parkeergelegenheden beschikbaar.

Winkelpand huren in Eindhoven

Op zoek naar een winkelpand om te huren in Eindhoven? In Woensel, Eindhoven-centrum, Gildebuurt of in een ander deel van de stad? Deze Brabantse stad kent een groot aantal voordelen die het tot een aantrekkelijke locatie voor jouw volgende winkel maakt. 

Eindhoven is uitstekend bereikbaar dankzij haar ligging aan enkele belangrijke (regionale) snelwegen en de beschikking over een hoogwaardig OV-netwerk. Zo bereik je omliggende steden en dorpen eenvoudig met de trein of met de bus. Ideaal dus!

Winkelruimte kopen in Eindhoven

Koop je liever winkelruimte in Eindhoven? Ook dan biedt deze stad volop kansen. Eindhoven beschikt over een groot aantal voorzieningen die de stad maken tot een goede vestigingslocatie voor winkeliers.

Niet alleen de bereikbaarheid is uitstekend, ook het aantal voorzieningen maakt dat Eindhoven een populaire winkelstad is en veel potentiële klanten voor jouw volgende winkel trekt. 

Alternatieve vestigingslocaties:

Tilburg, Breda, Den Bosch, Maastricht

 

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website