0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte te huur Breda

Het is geen verrassing dat Breda als 1 van de leukste winkelsteden van Nederland gezien wordt. Het is Bourgondisch, gezellig en gemoedelijk, waardoor het prettig winkelen wordt. Er zijn in Breda verschillende winkels te vinden, van de grote retailers die niet kunnen missen in een grote stad tot de kleine winkels die exclusief in Breda te vinden zijn.

Stadsdelen en wijken

De stad Breda is te verdelen in 11 verschillende wijken met allemaal hun eigen voordelen en voorzieningen. Dit zijn: Centrum, Noord, Oost, Zuidoost, Zuid, West, Noordwest, Bavel, Ulvenhout. Prinsenbeek en Teteringen. Winkelruimte te huur in Breda kan in elk van deze wijken gevonden worden.

Centrum

Het centrum van Breda is zoals bij vele steden te vinden in het midden van de stad. Deze wijk heeft de meeste voorzieningen, winkels en is ook het best bereikbaar via het openbaar vervoer aangezien het grootste treinstation in deze wijk te vinden is. Er wonen in deze wijk 15.108 mensen en winkelruime in Breda Centrum is in overvloed te vinden. Wanneer je uit de trein stapt zit je al vrij snel midden in de winkels.

Noord

Deze wijk bevindt zich vlak boven het centrum en zit tussen de wijken Teteringen en Noordwest. Het aantal bewoners bedraagt hier 25.546 mensen. Winkelruimte te huur in Breda Noord is niet zo makkelijk te vinden, al staan er richting het station Breda Centraal nog wel wat vrijstaande winkels. 

Oost

Deze wijk kan gevonden worden aan de rechterkant van het centrum, en er zijn hier in totaal 24.129 inwoners te vinden. Winkelruimte te huur in Breda Oost kan worden gevonden bij de leuke winkellocaties in het stadsdeel, zoals aan de Sint Ignatiusstraat. Deze straat en de winkels erop zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Zuidoost

Deze wijk kan worden gevonden onder de wijk Zuid. In totaal wonen er hier 18.855 mensen. Dit stadsdeel staat erom bekend voornamelijk te bestaan uit parkjes en bossen en daarom is winkelruimte te huur in Breda Zuidoost vrijwel niet te vinden. 

Zuid

Deze wijk kan worden gevonden onder het centrum en heeft 8.270 inwoners. Winkelruimte te huur is in Breda Zuid voornamelijk te vinden aan de Ginnikenweg, hier staan meerdere winkels waarvan een deel ook beschikbaar voor huur. 

West

De wijk West bevindt zich aan de linkerkant van het centrum, en er wonen in totaal 32.500 mensen. Dit is tevens het meest van alle wijken. Kantoorruimte in Breda in deze wijk is voornamelijk te vinden richting de snelweg, maar dit is toch meer een locatie voor bedrijfsruimte.

Noordwest

Breda Noordwest beslaat een zeer groot gebied van Breda en biedt dan ook ruime aan 26.365 inwoners. Winkelruimte te huur in Breda Noordwest kan bij de bedrijventerreinen zoals bijvoorbeeld Emer-Zuid en Spinveld.

Bavel

Bavel is een dorp in de gemeente Breda en telt 8.320 inwoners. Winkelruimte is in Bavel niet in grote getallen te vinden, af en toe staat er een pand te huur in het centrum van Bavel maar daar blijft het meestal bij.

Ulvenhout

Ulvenhout is een klein dorp in de gemeente Breda dat beschikt over 4.923 inwoners, wat tevens het minst is van alle wijken. Wel heeft Ulvenhout een klein centrum waar nog wel een paar winkelruimtes gevonden kunnen worden, voornamelijk aan de Dorpsstraat.

Prinsenbeek

Prinsenbeek bevindt zich in het westen van de gemeente Breda, links van de A16. Er wonen hier in totaal 11.721 inwoners. Deze wijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer door station Breda-Prinsenbeek. In het centrum van Prinsenbeek zijn ook nog een aantal beschikbare winkelruimtes te vinden. 

Teteringen

Teteringen is een wijk en dorp van de gemeente Breda en bevindt zich naast het stadsdeel Noord. In deze wijk wonen 7.715 mensen. In Teteringen is niet veel winkelruimte beschikbaar.

Winkelcentra

Winkelcentra die winkelruimte te huur in Breda aanbieden zijn op vele plekken te vinden. De winkelcentra hebben allemaal hun eigen voordelen en kenmerken.

Winkelcentrum Hoge Vucht

Winkelcentrum Hoge Vucht is al sinds jaar en dag hét winkelcentrum van Breda-Noord. Met meer dan 60 winkels is het aanbod zéér compleet. Een snelle boodschap is zo gedaan in één van de supermarkten, maar ook voor de laatste mode en tal van andere producten en diensten kun jij bij diverse winkels terecht.

Winkelcentrum Heksenwiel

Winkelcentrum Heksenwiel is gelegen in de wijk Haagse Beemden in Breda. U vindt in ons wijkwinkelcentrum een zeer gevarieerd winkelaanbod. Met meer dan 40 winkels kunt u gezellig shoppen bij Winkelcentrum Heksenwiel! Bijvoorbeeld bij de grote winkelketens zoals Blokker, Hema, Kruidvat, Zeeman, Primera en de Tuinen. Dit winkelaanbod wordt verder aangevuld met kappers Kapsones en Club Kappers, opticiens en vele anderen.

De Barones

Een dagje shoppen in Breda begint bij de Barones. In deze overdekte en compleet vernieuwde winkelpassage in het historische hart van Breda, kun je comfortabel en eindeloos winkelen. Parkeren doe je overdekt en direct naast de deur op 1 van de 570 parkeerplaatsen die 24/7 geopend zijn.

Populaire winkelstraten

Naast een aantal populaire winkelcentra zijn er ook meerdere winkelstraten te vinden in Breda die erg populair zijn. Een aantal van deze straten hebben ook winkelruimte te huur in Breda beschikbaar.

De Halstraat

De Halstraat is één van de oudste winkelstraten van Breda en is de verbindingsstraat tussen de Houtmarkt passage en de Grote Markt. Met haar grote diversiteit aan winkels en cafés is de Halstraat dé straat waar u gezellig kan vertoeven. De Halstraat heeft onder meer: Trendy en stijlvolle heren- en damesmode, sieraden, horloges en accessoires, kappers en visagie, kunst en antiek, design, kinderschoenen, kinderkleding, bloem en plant en alles voor de doe-het-zelver.

Wilhelminastraat

De Wilhelminastraat is een unieke winkelstraat, met een ruim aanbod van winkelruimte te huur in Breda. Alle winkels bevinden zich in het midden tot hoog segment en bieden daarom uitsluitend hoogwaardige producten aan. Of je nu opzoek bent naar een mooie outfit of misschien wel een trouwjurk, nieuwe schoenen, inrichting of accessoires voor je huis, hoogwaardige elektronica en vele andere producten, je vindt het allemaal in de Wilhelminastraat! Natuurlijk kan er ook heerlijk geluncht of gedineerd worden.

Type winkelpanden

Omdat Breda bekend staat als 1 van de leukste winkelsteden van Nederland moet dat natuurlijk ook worden uitgestraald. De meeste winkelcentra zien er dan ook vrolijk en uitnodigend uit en willen dat ook graag van de winkelpanden die hierin staan.

Zicht op buiten

De winkelcentra van Breda zijn allemaal anders en hebben ook allemaal een andere uitstraling. Winkelcentrum Hoge Vucht is een overdekt winkelcentrum maar wil de bezoekers alsnog wel late genieten van de zon en de lucht, aangezien hier het plafond doorzichtig is en een mooie blik geeft op de lucht. 

Strategische ligging

Alle winkelcentra moeten natuurlijk op een goede ligging te vinden zijn, en een goed voorbeeld hiervan is winkelcentrum Heksenwiel. Dit is gelegen naast een woon/zorgcomplex en een kinderdagverblijf, en ook bovenop de winkels zijn woningen te vinden. Hierdoor zijn er al snel vele vaste bezoekers.

Kunst en cultuur

Het winkelcentrum de Barones heeft meerdere prachtige kunstwerken staan en probeert dit dan ook te benadrukken. Hierdoor wordt het lopen door dit winkelcentrum veel interessanter en gezelliger, en de winkelruimte te huur in Breda wordt er ook leuker door. 

Alternatieve vestigingslocaties

 

Oosterhout, Etten-Leur, Zevenbergen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website