0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Maastricht

Met ruim 120.000 inwoners is Maastricht de grootste stad van Limburg. De stad heeft de beschikking over een historische binnenstad en is goed verbonden met omliggende steden en dorpen dankzij de ligging aan de A2 en hoogwaardig trein- en busvervoer. Maastricht is de meest populaire winkelstad van de regio en zodoende een gunstige vestigingslocatie.

Winkelpand huren in Maastricht

Winkelruimte huren bij het Vrijthof of aan de Maas? Waar je je ook wilt vestigen in Maastricht: bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod winkelpanden in Limburg. Filter op locatie en metrage en bekijk per object aanvullende informatie. Een leuk pand gevonden? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder. Handig toch?

Winkelruimte kopen in Maastricht

Ook als je een winkelpand wilt kopen in Maastricht zit je bij ons goed. Maak gebruik van de database met uitgebreide en historische data over het vastgoedaanbod. Bovendien is elk object voorzien van extra informatie. Zo krijg je een goed en compleet beeld van het huidige aanbod in Maastricht. Gevonden wat je zocht? Neem dan gemakkelijk contact op met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocaties:

Venlo, Roermond, Sittard, Heerlen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website