0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte te huur Den Bosch

Bourgondisch en gezellig: dat is Den Bosch! De Hertogstad wordt bewoond door ruim 100.000 mensen en kent een belangrijke verzorgingsfunctie voor de regio. De stad is een populaire winkelstad onder toeristen en bezoekers uit de omgeving. Een ideale vestigingslocatie dus voor jouw volgende winkel. 's-Hertogenbosch is ideaal gelegen aan enkele belangrijke verkeersaders als de A2 en A59. Daarbij beschikt de stad over een modern bus- en treinstation wat zorgt voor verbindingen met onder andere Utrecht en Eindhoven. Het historische stadshart beschikt bovendien aan een groot aanbod voorzieningen: ideaal dus!

Stadsdelen en wijken

De gemeente Den Bosch bestaat uit 14 verschillende stadsdelen , maar deze horen niet allemaal bij de stad Den Bosch, en dat zijn degen waar hier op gefocust zal worden. De stadsdelen Empel, Engelen, de Groote Wielen, Rosmalen-Noord, Rosmalen-Zuid, Nuland en Vinkel worden hier niet toegelicht.

Binnenstad

De binnenstad van Den Bosch is het stadsdeel dat veruit de meeste winkelruimte te huur in Den Bosch beschikbaar heeft staan. Hier is dan ook het grootste treinstation van Den Bosch, station 's-Hertogenbosch, te vinden. Dit gebied bestaat uit 236 hectare oppervlakte en heeft 11.450 inwoners. De grenzen van dit stadsdeel worden ruwweg gevormd door de stadsmuren. In de binnenstad kan een markt gevonden worden waar heel veel winkels te vinden zijn, en daarbij ook vaak winkelruimte te huur in Den Bosch. 

Zuidoost

Dit stadsdeel kan worden gevonden dicht bij de stadsdelen Graafsepoort en Rosmalen Zuid, aan de westkant van het centrum. Het inwonersaantal bedraagt hier 1.105. Het gebied ligt misschien dicht bij het centrum maar winkelruimte te huur in Den Bosch Zuidoost is vrijwel niet te vinden. 

Graafsepoort

Dit stadsdeel kan worden gevonden aan de rechterkant van het centrum. Het totale oppervlakte van dit stadsdeel bedraagt 286 hectare, er er wonen 13.925 mensen. Winkelruimte te huur in Den Bosch is ook niet te vinden in dit stadsdeel, er is bijna niks beschikbaar. 

Muntel/Vliert

Muntel/Vliert bevindt zich aan de rechterkant van de binnenstad en bestaat uit 3 wijken, waarvan Muntel en Vliert er 2 zijn. De overige wijk is de Ortherpoort. Het inwonersaantal van dit stadsdeel is 7.285. Winkelruimte te huur in Den Bosch is vrijwel niet te vinden in dit stadsdeel, het ligt zo dicht bij het centrum dat mensen liever daar naar toe gaan. 

Noord

Het stadsdeel Noord van Den Bosch ligt boven Muntel/Vliert en heeft een totaal oppervlakte van 632 hectare. Winkelruimte te huur in Den Bosch Noord kan orden gevonden bij het relatief kleine winkelcentrum dat in het stadsdeel ligt, genaamd het Rompert Shopping Centre.

Maaspoort

De Maasport is een stadsdeel ten noorden van het Stadsdeel Noord en ligt, zoals de naam doet verwachten, aan de Maas. Het stadsdeel kenmerkt zich door de verschillende stijlen in architectuur die gebruikt zijn in dit stadsdeel. Het stadsdeel heeft 16.860 inwoners. Winkelruimte te huur in Den Bosch kan in dit stadsdeel voornamelijk gevonden worden in winkelcentrum Maaspoort.

West

Het stadsdeel West grenst voor een groot gedeelte aan de binnenstad, en aan deze kant is dan ook nog wel een winkelruimte te huur te vinden in Den Bosch West. Dit stadsdeel is bovendien ook 1 van de grootste stadsdelen van Den Bosch met een oppervlakte van 11,24 km2. Het aantal inwoners is hier in totaal 20.940 mensen.

Winkelcentra

Den Bosch is een zeer mooie en vooral gezellige stad. Voor de inwoners voelt de stad aan als een dorp met de gezelligheid maar heeft het de voordelen van een stad. 1 van deze voordelen is het grote winkelgebied dat dicht bij het treinstation te vinden is. Hier zijn allerlei leuke winkeltjes te vinden die een dagje shoppen in Den Bosch nog leuker maken. Het centrum is echter niet de enige plek waar winkelruimte te huur in Den Bosch te vinden is, er zijn nog meer winkelcentra te vinden. 

Winkelcentrum Arena Den Bosch

Dit is een winkelcentrum in het centrum van Den Bosch en is daardoor ook zeer goed te bereiken. Met de auto is het gemakkelijk te bereiken via de ring van Den Bosch en parkeren kan ook heel goed hier. Er zijn in totaal 2 parkeergarages met samen bijna 800 parkeerplaatsen, waar je per dag maximaal €20,- voor betaalt.

Winkelcentrum de Rompert

Overdekt winkelcentrum in ‘s-Hertogenbosch-Noord met een grote diversiteit aan winkels. Regelmatig zijn er leuke activiteiten of speciale acties. Er is volop gratis parkeergelegenheid zonder tijdslimiet, dus kom lekker op je gemak shoppen. Het winkelcentrum heeft 3 ingangen en bijna 50 winkels. Hierdoor weet je zeker dat je vindt wat je zoekt. 

Populaire winkelstraten

Naast dat er in Den Bosch meerdere leuke winkelcentra te vinden zijn kunnen er ook mooie winkelstraten onderscheiden worden.

Snellestraat

De Snellestraat is volledig ingericht op de behoeften van iedere bezoeker van ’s-Hertogenbosch. Je krijgt spontaan honger als je de restaurantjes in de straat passeert. Althans, als je de verleiding kunt weerstaan en niet meteen in het eerste beste restaurant verdwijnt. Of ben jij meer de persoon die volledig op kan gaan in winkelen? Degene die een gat in de lucht springt bij het vinden van dat exclusieve item? Dan mag je de Snellestraat bij je bezoek zeker niet overslaan. Al met al mag gezegd worden dat de Snellestraat er zeker niet op gebouwd is om snel doorheen te lopen.

Vughterstraat

Winkelen in Den Bosch dat doe je in de Vughterstraat, wij hebben u van alles te bieden, leuke winkels en bedrijven, en overal word u met een lach onthaald. Onze straat is de langste en de gezelligste winkelstraat van ‘s-Hertogenbosch en grenst aan op het mooie Bossche centrum. Wij zijn optimaal te bereiken voor u als bezoeker, of het nu is voor een kleine snelle boodschap of een heerlijk lang dagje shoppen. In onze winkelstraat kunt u parkeren voor 2,50 per uur, maar wenst u langer te blijven dan adviseren wij u, zet uw auto op het transferium Vlijmenseweg.

 

 

Type winkelpanden

De winkelpanden in Den Bosch zijn zeer gevarieerd en daarom is er ook een ruime keus aan soorten winkel. Hierom is Den Bosch dan ook een interessante vestigingslocatie voor meerdere winkeliers. Een winkelruimte te huur in Den Bosch kan worden gevonden op meerdere plekken in de stad, maar de meeste zijn te vinden in het centrum. Toch genieten alle winkelpanden van de goede ligging en bereikbaarheid van Den Bosch. 

 

Alternatieve vestigingslocaties

 

Roosendaal, Oss, Waalwijk

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website