0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorpand huren of kopen in Eindhoven

Op zoek naar kantoorruimte in een Bourgondische stad met internationale uitstraling? Dan is Eindhoven de optie voor jou! De lichtstad kent een groot aantal hoogwaardige kantoorcomplexen, uitstekende ontsluitingswegen, een goed OV-systeem en heeft de beschikking over een internationale luchthaven. Daarbij heeft Eindhoven een gezellig centrum met een groot aanbod aan lunchrooms, restaurants en barretjes.

De ligging aan belangrijke snelwegen als de A2, A50 en A67 maakt dat Eindhoven goed verbonden is met steden als Amsterdam, Breda maar ook steden in het buitenland als Antwerpen en Duisburg. Ook is de stad goed te bereiken via het openbaar vervoer, met een onlangs herontwikkeld Centraal Station en een groot busstation.

Kantoorpand huren in Eindhoven

Interesse om een kantoorunit te huren in het centrum, stadsdeel Fellenoord of toch op de High Tech Campus? Eindhoven kent een groot aantal hoogwaardige kantoorlocaties met een groot aantal voordelen.

Zo zijn er een groot aantal voorzieningen in het centrum en zijn de verschillende stadsdelen uitstekend bereikbaar via de weg, het spoor en diverse busverbindingen. Dit maakt Eindhoven tot een uitstekende vestigingslocatie

Kantoorunit kopen in Eindhoven

Wil je een kantoorpand kopen dat goed te bereiken is met het OV? Of vestig je je toch liever in de nabijheid van een belangrijk knooppunt? Waar je dan ook kantoorruimte wilt kopen in Eindhoven: er is voor ieder wat wils. 

Zoek eenvoudig in het grootste en meest actuele aanbod en filter op locatie en metrage. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie, zodat je altijd een goed overzicht krijgt van het huidige aanbod. Handig toch?

Alternatieve vestigingslocaties:

Tilburg, Breda, Den Bosch, Maastricht

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website