0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Maastricht

Een uitstekende bereikbaarheid met de rest van Nederland, België en Duitsland: in Maastricht kun je alle kanten op! Deze historische stad aan de Maas is een uitstekende vestigingslocatie door haar ligging aan de A2, gezellige binnenstad met een groot aantal voorzieningen en de beschikking over hoogwaardig OV-vervoer, dat zorgt voor verbinding met tal van plaatsen.

Kantoorpand huren in Maastricht

Als je kantoorruimte wilt huren in Maastricht ben je bij ons aan het juiste adres. Zoeken is heel simpel: je filtert op locatie en metrage en swiped door de resultaten. Heb je een interessant pand gezien? Dan kun je eenvoudig aanvullende informatie bekijken en contact opnemen met de aanbieder. Zo wordt het vinden van een kantoorpand heel makkelijk!

Kantoorruimte kopen in Maastricht

Ook het vinden van een kantoorpand om te kopen kan eenvoudig bij ons. Maak gebruik van de database met historische data en bekijk het grootste en meest actuele aanbod kantoorruimte in Limburg. Heb je een mooi pand gezien? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder van het object. Zo vind je gemakkelijk jouw volgende kantoorpand in Maastricht.

Alternatieve vestigingslocaties:

Heerlen, Sittard, Roermond, Venlo

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website