0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Eindhoven

Met ongeveer 225.000 inwoners is Eindhoven de grootste stad van Zuid-Nederland en één van de belangrijkste knooppunten van het land. De Brabantse stad beschikt over een groot aantal hoogwaardige bedrijventerreinen en een groot opgezet centrum met volop voorzieningen zoals winkels en restaurants.

Eindhoven is uitstekend bereikbaar dankzij haar ligging aan de A2 en A67. Ook beschikt de stad over hoogwaardig openbaar vervoer door diverse trein- en busverbindingen. Daarbij heeft Eindhoven de beschikking over een eigen vliegveld. Dit alles zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid en maakt van de stad een goede vestigingslocatie.

Het huren van een bedrijfsunit in Eindhoven

Eindhoven beschikt over 17 hoogwaardige bedrijventerreinen en een groter aantal kleinere bedrijfslocaties. Dit zorgt ervoor dat je altijd wel een geschikte locatie kan vinden voor jouw volgende bedrijfsruimte om te huren in de stad.

Zo is er een groot industriegebied rondom Eindhoven Airport en ligt aan de noordkant van de stad bedrijventerrein Ekkersrijt, waar onder meer de woonboulevard gevestigd is.

Vinden en kopen van bedrijfsruimte

Ook het zoeken en vinden van een geschikt bedrijfspand om te kopen in Eindhoven is niet eenvoudig. Ga je voor dat pand aan de rand van de stad dat gunstig ligt aan de snelweg of kies je voor een bedrijfsunit in de stad en vlakbij het centrum?

Hecht je de meeste waarde aan bereikbaarheid, aanwezigheid van openbaar vervoer of andere voorzieningen? Zodra je je ideale locatie hebt bepaald kun je het aanbod bedrijfsruimte in Eindhoven bekijken en jouw volgende pand kopen.

Alternatieve vestigingslocaties:

Roermond, Breda, Den Bosch, Maastricht

De voordelen van Ventu

Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je bedrijfspand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website