0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Maastricht

Dankzij haar ligging in het uiterste zuiden van Limburg is Maastricht een ideale uitvalsbasis voor Duitsland en België. Maastricht is uitstekend verbonden met haar achterland door de ligging aan de A2 en A79 en het OV-netwerk. Daarbij beschikt de stad over een historische binnenstad met een groot aantal voorzieningen en een aantal hoogwaardige bedrijventerreinen, zoals het Bosscherveld en het industriegebied Beatrixhaven. 

Bedrijfspand huren in Maastricht

Wil je bedrijfsruimte huren in Maastricht maar zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod bedrijfspanden. Daarbij is elk object voorzien van uitgebreide informatie, zodat je een goed overzicht krijgt van het aanbod bedrijfsruimte in Maastricht. Heb je een interessant pand gezien? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder.

Bedrijfsruimte kopen in Maastricht

Ook als je een bedrijfspand wilt kopen in Maastricht ben je bij ons aan het juiste adres. Zo doorzoek je eenvoudig het grootste, actuele aanbod bedrijfsruimte, filter je gemakkelijk op locatie en metrage en bekijk je per object uitgebreide informatie. Maak ook gebruik van onze database met historische data over het vastgoed: zo krijg je direct een goed overzicht van het aanbod en maak je makkelijk je keuze.

Alternatieve vestigingslocaties:

Venlo, Roermond, Sittard, Heerlen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website