0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Utrecht

Centraal gelegen, bruisend, een historisch centrum en goed bereikbaar: Utrecht heeft alles wat je wenst als winkeleigenaar. Wil je een winkelpand huren of kopen in de Domstad? Doorzoek dan het grootste aanbod via Ventu. Of je nu winkelruimte zoekt in Hoog Catharijne, de gezellige binnenstad of één van de omringende wijken: je vindt het bij ons!

De centrale ligging van de stad zorgt ervoor dat Utrecht populair is voor een dagje shoppen. Daarbij is de stad ook goed bereikbaar: vanuit alle richtingen rijden treinen binnen op het centraal station, er zijn verschillende parkeergarages in het centrum en rondom de stad zijn er enkele transferia. Utrecht is gelegen aan belangrijke verkeersaders als de A2, A12 en A27, waardoor de stad uitstekend te bereiken is met de auto.

Winkelpand huren in Utrecht

Als je op zoek bent naar een geschikte winkelruimte om te huren in Utrecht kun je letterlijk alle kanten op. Door heel de stad vind je aantrekkelijke en interessante winkellocaties, zodat je altijd wel een pand vind dat bij jou past.

Een winkel openen in het centrum, op Hoog Catharijne on een van de vele omliggende wijken? Door het hoogwaardige openbaar vervoersnetwerk en centrale ligging is elke locatie in Utrecht goed te bereiken. Een ideale vestigingslocatie voor jouw volgende winkel dus!

Winkelruimte kopen in Utrecht

Ook het kopen van een winkelpand in Utrecht kan heel aantrekkelijk zijn. De stad is populair bij toeristen en dagjesmensen. Dit zorgt, zeker in het centrum, voor een grote groep potentiële klanten. Ideaal dus om je volgende winkel te vestigen!

Heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Is het aanbod te versnipperd en incompleet? Bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie. Zo krijg je een goed overzicht van het actuele aanbod.

Alternatieve vestigingslocaties:

Zeist, Almere, Amersfoort

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website