0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Zeist

Zeist ligt centraal in Nederland en beschikt over een groot aantal voordelen waardoor deze stad een aantrekkelijke vestigingslocatie is voor winkeliers. De stad ligt direct aan belangrijke verkeersaders als de A12, A27 en A28, beschikt over een trein- en busstation en kent een belangrijke verzorgingsfunctie voor omliggende dorpen. Daarbij heeft Zeist een uitgebreid centrum met een groot aantal voorzieningen. Ideaal dus voor jouw volgende winkelpand. 

Winkelpand huren in Zeist

Of je nu een winkelruimte wilt huren in het centrum van Zeist of aan de Kouwenhovenselaan, in Zeist vind je vaak een gevarieerd en uitgebreid aanbod. Bovendien is elke locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er volop parkeergelegenheden. Ideaal dus voor jouw volgende winkelpand.

Winkelruimte kopen in Zeist

Ook als je een winkelpand zoekt om te kopen in Zeist is er vaak keuze genoeg. Zoek je een groot pand aan de rand van de stad of een klein winkeltje in het centrum? Als het aanbod er is, vind je het bij ons. Zoek eenvoudig in het grootste en meest actuele aanbod en vind snel jouw volgende winkelruimte. 

Alternatieve vestigingslocaties:

Hilversum, Woerden, Driebergen-Rijsenburg

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website