0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte te huur Almere

Almere is een super leuke stad om te winkelen. Het centrum typeert zich als een moderne, opvallende, gezellige en vooral enorme winkelstad met brede straten en luxe, grote winkels. Met meer dan 400 verschillende winkels kun je in het centrum dan ook ongelofelijk goed shoppen. Het diverse aanbod aan winkels, van mode tot elektronica en van outlet tot natuurwinkel, zorgt ervoor dat er voor iedereen wel wat te doen is en iedereen die de stad bezoekt weer met een geslaagd gevoel naar huis gaat.

Stadsdelen en wijken

Winkelruimte te huur in Almere kan natuurlijk voornamelijk worden gevonden in het centrum en in de winkelcentra van de stad. De meeste stadsdelen van hebben wel een winkelcentrum tot hun beschikking, de een groter dan de ander.

Almere Haven

Het stadsdeel Almere Haven ligt ten zuiden van het centrum en beschikt over een winkelcentrum. Winkelruimte te huur in Almere Haven is hier dan ook het best te vinden. De inwoners van dit stadsdeel zijn zeer trots op hun stadsdeel en zijn dan ook graag zo min mogelijk afhankelijk, vandaar hun eigen winkelcentrum. Dit centrum, en het stadsdeel zijn zeer goed te bereiken via de bus en specifiek de bushalte Almere Haven, Centrum. Er wonen in dit stadsdeel in totaal 22.047 inwoners.

Almere Stad

Dit stadsdeel bevindt zich in het centrum en hier is ook de meeste winkelruimte te huur in Almere te vinden. Er zijn meerdere bushaltes en natuurlijk ook het centrale treinstation die dit gebied zeer goed bereikbaar maken. Dit mooie gebied heeft vele grote winkels maar ook meerdere speciaalzaken, dit is ook het drukst bezochte winkelgedeelte van de stad. Er wonen hier bijna 110.000 inwoners. 

Almere Buiten

Winkelruimte te huur in Almere Buiten is in grote hoeveelheid terug te vinden in winkelcentrum Doemere. Het staat bekend om de grote hoeveelheden groen, sloten en andere natuur. Ook liggen de Oostvaardersplassen hier dicht bij. Dit stadsdeel is goed te bereiken via de A6 en het eigen spoorwegstation Almere Buiten. Het aantal inwoners hier bedraagt 56.166 inwoners. 

Almere Poort

Winkelruimte te huur in Almere Poort is niet in grote hoeveelheden te vinden, het stadsdeel staat eerder bekend om de ligging aan het water en het bos en de watersportmogelijkheden die hier zijn. Het ligt vlak bij Amsterdam ´t Gooi en er wonen in dit stadsdeel in totaal 14.371 mensen.

Almere Hout

Almere Hout heeft zeer veel bossen en groen in de omgeving, maar niet veel inwoners of winkelruimtes. Er wonen hier slechts 3.119 inwoners en naast een paar bedrijventerreinen is hier verder alleen natuur te vinden. Een mooie plek, maar niet erg geschikt om een winkelruimte te huur in Almere te vinden.

Winkelcentra

In Almere zijn 3 grote winkelcentra te vinden. Citymall Almere, Winkelcentrum Muziekwijk en Doemere. 

Citymall Almere

Citymall Almere is het centrale winkelcentrum, gelegen op 15 minuten loopafstand van treinstation Almere Centrum. Met een bioscoop, theater, cultuur, horeca en een uitgebreid aanbod aan winkels heeft winkelcentrum Citymall Almere genoeg in huis om groots te komen winkelen binnen Almere Centrum. Grote merken in herenmode, damesmode, kindermode, lifestyle, entertainment en elektronica zijn terug te vinden in de winkels en warenhuizen. Er is gratis WiFi, een parkeergarage, een fietsenstalling, een telefoon oplaadpunt en geldautomaten beschikbaar. Ook heeft Citymall Almere in 2015 de hoogste BREEAM in use score behaald, een instrument waarmee de duurzaamheid van een gebouw kan worden bepaald.

Winkelcentrum Muziekwijk

Winkelcentrum Muziekwijk ligt vlak naast het gelijknamige treinstation Almere Muziekwijk, het is nog geen 5 minuten lopen. Er kan hier gratis geparkeerd worden voor de 1ste 2 uur, en het winkelcentrum is voorzien van een camerasysteem. In dit winkelcentrum vindt een verbouwing plaats voor zowel de Passage als de buitenzijde.

Doemere

Doemere is een winkelcentrum dat goed te bereiken is met het openbaar vervoer, het ligt namelijk op 7 minuten lopen van station Almere Buiten. Ook beschikt Doemere over genoeg parkeerplekken, en het kost maar 2 euro per dag. Ook worden er in dit winkelcentrum vaak evenementen gehouden, zoals veel knutselactiviteiten voor kinderen.

Populaire winkelstraten

In Almere zitten een aantal populaire winkelstraten, voornamelijk bij de winkelcentra in de stad. 

Markerkant

De Markerkantstraat bevindt zich ten noorden van het centrum en winkelruimte te huur in Almere is hier goed te vinden. De straat splitst zich op in meerdere kleinere straten zoals de Markerkantstraat 10 de Markerkantstraat 11. Op beide straten zitten voornamelijk winkels gevestigd, ook nog vrijstaande winkels.

Stationsstraat

De Stationsstraat bevindt zich in het centrum uiteraard vlakbij het centrale station. De straat zit tegen de rest van alle winkels in het centrum aan en heeft een aantal grote winkelketens. Onder andere de H&M, C&A, Primark, Kruidvat en de Etos hebben hier een vestiging zitten. Het is een gezellige straat in de open lucht die door het centraal station ook zeer goed te bereiken is.

Type winkelpanden

Winkelruimte te huur in Almere is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten. Uiteraard worden de meeste winkels qua uiterlijk en innerlijk veranderd wanneer er iemand intrekt, maar sommige dingen kunnen niet of moeilijk worden aangepast.

De grootte van de winkel

Misschien wel het belangrijkste kenmerk van een winkelruimte te huur in Almere en winkels in het algemeen, de grootte van het pand. Dit kan niet worden aangepast, en daarom is het belangrijk dat je precies weet wat er nodig is. Hoeveel artikelen wil je kwijt, hoeveel mensen moeten er in kunnen winkelen en is er ook ruimte nodig voor opslag? Via Ventu kunt u gemakkelijk filteren op grootte zodat u zeker weet dat uw nieuwe winkelpand past bij uw eisen.

De uitstraling van de winkel

De winkel kan van binnen worden aangepast met van alles en nog wat maar de buitenkant en het materiaal veranderen wordt al een stuk lastiger. Winkelruimte te huur in Almere kan er compleet verschillend uitzien, een grote factor is de omliggende gebouwen en vaak ook de inrichting van het winkelcentrum. Als u graag een moderne winkel wilt kan u beter ook kijken naar een modern winkelcentrum of een moderne buurt. Gelukkig zijn er zeer veer verschillende opties om iedereen een mogelijkheid te bieden.

De omgeving van de winkel

Wat voor soort winkels wilt u graag naast die van u hebben? Het is heel belangrijk om naar uw buren te kijken bij het uitzoeken van een winkel. Wat voor soort klanten trekken zij aan, of wat voor klanten zullen hier juist liever niet komen. Ook is het van belang om te naar uw omgeving te kijken, zijn er andere belangrijke gebouwen in de buurt, of is dit gebied goed bereikbaar? De stad is goed te bereiken met 1 van de 6 treinstation dus dat is al een enorm voordeel.

Alternatieve vestigingslocaties

 

Harderwijk, Lelystad, Zeewolde

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website