0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorpand huren of kopen in Utrecht

Utrecht ligt in het hart van Nederland en is dan ook een uitstekende locatie om een bedrijf te vestigen. Vanuit Utrecht kun je immers alle kanten op. De stad is goed verbonden met de rest van het land door belangrijke verkeersaders als de A2, A12 en A27. Daarbij is Utrecht Centraal het drukste station van Nederland van waaruit een groot aantal steden bereikt kan worden.

Ook beschikt Utrecht over een historisch stadshart met een groot aantal voorzieningen zoals een groot aanbod winkels, restaurants en hoogwaardige kantoorcomplexen. Dit maakt de Domstad tot een uitstekende vestigingslocatie voor jouw volgende kantoorunit. 

Kantoorunit huren in Utrecht

Op zoek naar kantoorruimte om te huren in Utrecht? Vestig je je het liefst in de binnenstad? Of toch in een stadsdeel als Leidsche Rijn? In welk deel van Utrecht je ook op zoek bent naar een kantoorpand: bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod. Zo kun je filteren op locatie en metrage zodat je alleen dat aanbod te zien krijgt dat voor jou relevant is.

Elk object is voorzien van uitgebreide informatie en de contactgegevens van de aanbieder, zodat je gemakkelijk contact opneemt indien je een interessante kantoorunit in Utrecht gevonden hebt.

Kantoorruimte kopen in Utrecht

Koop je liever een kantoorpand in de Domstad? Ook voor dit soort transacties is Utrecht geschikt. De stad beschikt over een groot aantal aantrekkelijke vestigingslocaties en kent natuurlijk een uitstekende bereikbaarheid en een groot aanbod voorzieningen. Ideaal dus!

Of je nu een pand zoekt in het Utrecht Science Park, Leidsche Rijn of een andere plek in de stad: bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod. Maak gebruik van de uitgebreide database en vind jouw volgende kantoorpand in Utrecht.

Alternatieve vestigingslocaties:

Zeist, Almere, Amersfoort

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website