0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Zeist

Centraal gelegen in Nederland ligt Zeist. Deze stad in de provincie Utrecht heeft zo'n 60.000 inwoners en ligt nabij diverse belangrijke ontsluitingswegen als de A12, A27 en A28. Ook heeft Zeist de beschikking over een trein- en busstation, een aantal hoogwaardige bedrijfslocaties en een ruim opgezet centrum met een groot aantal voorzieningen. Ideaal dus voor jouw volgende kantoorpand!

Kantoorpand huren in Zeist

Op zoek naar een leuke kantoorruimte om te huren in Zeist? Zoek je een pand in het centrum of bijvoorbeeld op bedrijventerrein Seyst of Dijnselburg? Zeist biedt een mooi aantal hoogwaardige kantoorlocaties met een gevarieerd aanbod. Het grote voordeel hierbij is de bereikbaarheid. Zeist ligt tussen 3 belangrijke snelwegen in en beschikt over een goed openbaar vervoersnetwerk. Dus of je nou zoekt naar een pand aan de rand van de stad of in het stadshart: in Zeist vind je het!

Kantoorruimte kopen in Zeist

Koop je liever een kantoorpand in Zeist? Ook dan zit je hier goed. Interesse om je te gaan vestigen op bedrijventerrein Fornheze of Zeist West? Of toch in een ander deel van de stad? Hier vind je eenvoudig het grootste en meest complete aanbod kantoorpanden in Zeist. Elk object is voorzien van aanvullende informatie, zodat je altijd een goed beeld krijgt van het huidige aanbod. Gevonden wat je zocht? Neem dan eenvoudig contact op met de aanbieder. Handig toch?

Alternatieve vestigingslocaties:

Hilversum, Woerden, Driebergen-Rijsenburg

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website