0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Utrecht

Op zoek naar een centraal gelegen bedrijfspand? Bedrijfsruimte huren of kopen met uitstekende ontsluitingsmogelijkheden via de weg, het spoor of het water? Dan is Utrecht de optie voor jou!

De Domstad is omringd door verschillende belangrijke verkeersaders zoals de A2, A12 en A27 en heeft de beschikking over het belangrijkste knooppunt van sporen in Nederland. Ook beschikt Utrecht over een groot aantal hoogwaardige bedrijventerreinen, wat ervoor zorgt dat deze stad een uitstekende vestigingslocatie is. 

Een bedrijfsunit huren in Utrecht

Als je bedrijfsruimte wilt huren in Utrecht lijken er soms teveel opties te zijn. Je kunt letterlijk alle kanten op in de stad. Een bedrijfsunit huren in het havengebied of op het Utrecht Science Park? Het aanbod is divers en kent voor ieder wat wils. 

Het voordeel van Utrecht als vestigingslocatie is natuurlijk de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid. Directe ligging aan belangrijke snelwegen, beschikking over diverse waterwegen en een hoogwaardig openbaar vervoersnetwerk: ideaal voor jouw volgende bedrijfspand!

Een bedrijfsruimte kopen in Utrecht

Koop je liever een bedrijfspand? Ook dan is Utrecht een goede keuze. Je kunt kiezen uit een groot aantal moderne en hoogwaardige industrieterreinen. Elk van deze terreinen is goed te bereiken via de weg en met het openbaar vervoer. Ideaal dus. 

Heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt eenvoudig zoeken in het grootste en meest actuele aanbod bedrijfsunits in de stad. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie. Handig toch?

Alternatieve vestigingslocaties:

Zeist, Almere, Amersfoort, Woerden

De voordelen van Ventu

Onafhankelijk: geen onderdeel van een groep makelaars dus geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

Altijd correct: dagelijks controle van het aanbod door experts op correctheid en beschikbaarheid

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: veet je waar je wilt huren of kopen? Je kunt eenvoudig zoeken op locatie