0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Zeist

Met zo'n 60.000 inwoners is Zeist een middelgrote stad te noemen. Zeist is een goede vestigingslocatie voor bedrijven dankzij haar ligging aan de A12 en A28 en nabij de A27. Dit zorgt voor verbinding met onder meer Utrecht, Arnhem en Rotterdam. Daarbij beschikt Zeist over een trein- busstation met verbindingen met omliggende steden en dorpen. 

Ook heeft Zeist een ruim opgezet centrum met een groot aantal voorzieningen zoals winkels en restaurants. De stad beschikt over een aantal hoogwaardige bedrijfslocaties, verdeeld over de stad. Dit alles maakt van Zeist voor bedrijven een goede plaats om te vestigen. 

Bedrijfspand huren in Zeist

Wil je graag bedrijfsruimte huren op bedrijventerrein Seyst, Dijnselburg of ergens anders in de stad? Zeist biedt een mooi aantal uitstekende bedrijfsterreinen met een gevarieerde keuze aan bedrijfspanden. Bovendien zijn al deze bedrijfsterreinen uitstekend bereikbaar dankzij de ligging nabij diverse ontsluitingswegen en de nabijheid van het trein- en busstation. Ideaal dus voor jouw volgende bedrijfspand!

Bedrijfsruimte kopen in Zeist

Ook als je een bedrijfspand wilt kopen zit je in Zeist goed. Een leuk pand op het oog op bedrijventerrein Fornhese of Zeist West? Op de verschillende locaties vind je altijd wel een interessant pand voor elke vraag. 

Toch is het vinden van een geschikt pand niet makkelijk. Het aanbod is vaak versnipperd en incompleet. Bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod en vind je snel aanvullende informatie per object. Zo vind je gemakkelijk jouw volgende bedrijfsruimte in Zeist!

Alternatieve vestigingslocaties:

Houten, Nieuwegein, Veenendaal, Wijk bij Duurstede

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website