0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Venlo

Venlo heeft dankzij de ligging aan belangrijke verkeersaders als de A67 en A73 goede verbindingen met steden als Nijmegen, Eindhoven en Maastricht. Ook heeft de stad de beschikking over een trein- en busstation en een gezellig centrum met een groot aantal voozieningen. Dit maakt Venlo tot een uitstekende vestigingslocatie!

Kantoorpand huren in Venlo

Het vinden van kantoorruimte om te huren is niet gemakkelijk. Een groot aantal zaken zijn van belang en het aanbod is versnipperd en incompleet. Bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod kantoorpanden in Venlo. Bovendien is elk object voorzien van uitgebreide informatie, zodat je gemakkelijk jouw volgende kantoorruimte in Venlo kunt vinden!

Kantoorruimte kopen in Venlo

Koop je liever een kantoorpand in Venlo? Ook dan doorzoek je gemakkelijk het meest actuele aanbod kantoorruimte in Limburg. Maak gebruik van onze database met historische data over het vastgoed en filter op locatie en metrage. Een interessant pand gezien? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder van het object. Handig toch?

Alternatieve vestigingslocatie:

Venray, Horst

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website