0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Sittard

Sittard is gelegen nabij de belangrijke verkeersader A2 en is een goede vestigingslocatie voor jouw volgende kantoor. De stad beschikt over een trein- en busstation en een centrum met tal van voorzieningen zoals winkels en restaurants. Verder is er veel groen in de stad, die van Sittard een stad met een aangenaam woon- en werkklimaat maken. De MKB-ondernemers in Sittard-Geleen vormen in grote mate het kloppend hart van de bedrijvenparken, en dus ook van de lokale economie. Een goede bereikbaarheid, veiligheid en een representatieve uitstraling zijn de ingrediënten voor een gezond ondernemersklimaat op bedrijvenparken. 

Kantoorpand huren in Sittard

Als je kantoorruimte wilt huren in Sittard ga je niet over een nacht ijs. Het liefst heb je 1 overzicht met al het aanbod en aanvullende informatie. Bij ons doorzoek je het grootste, actuele aanbod en elk object is voorzien van uitgebreide informatie. Een interessant pand gezien? Dan kan je eenvoudig contact opnemen met de aanbieder.

Kantoorruimte kopen in Sittard

Ook als je een kantoorpand wilt kopen in Sittard ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons doorzoek je gemakkelijk het grootste aanbod kantoorruimte in Limburg. Maak gebruik van de database met historische data over het vastgoedaanbod en vind snel wat je zoekt. Een leuk pand gezien? Dan kun je met een klik op de knop contact opnemen met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocaties:

Echt, Geleen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website

Kantorenpark Sittard

Kantorenpark van 20 hectare met hoofdkantoren van internationaal opererende multinationals. Direct aan het NS intercitystation Sittard,  op loopafstand van de sfeervolle, historische Sittardse binnenstad. Voor de medewerkers op die kantoren zijn er volop faciliteiten in de buurt, van broodjeszaak voor een lunch, maar ook de stomerij, Cadeauwinkel of een fietsen winkel zijn bij de hand.