0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Roermond

Midden in Limburg en aan de Maas ligt Roermond. Deze stad met een kleine 60.000 inwoners is ideaal gelegen aan belangrijke verkeersaders als de A73 en A280. Dit zorgt voor verbindingen met onder meer Nijmegen, Eindhoven, Maastricht en verschillende Duitse steden. Daarbij is Roermond uitstekend te bereiken via het spoor en diverse busverbindingen.

Roermond beschikt over een groot aantal hoogwaardige kantoorlocaties. Zowel aan de diverse ontsluitingswegen als in het stadscentrum zijn diverse panden beschikbaar. De uitstekende bereikbaarheid en de beschikbaarheid over een gezellig centrum met een groot aantal voorzieningen maakt van Roermond een uitstekende vestigingslocatie voor jouw volgende kantoorpand. 

Kantoorpand huren in Roermond

Kantoorruimte huren in Roermond? Ben je op zoek naar een pand op bedrijventerrein Spickerhoven, Broekhin of Reubenberg? Roermond biedt een mooi aantal uitstekende kantoorlocaties. Of je nu een groot kantoorpand zoekt aan de rand van de stad of een leuk kantoortje in het centrum: bij ons vind je altijd het meest actuele aanbod.

Grote voordelen van vestigen in Roermond zijn de bereikbaarheid en aanwezigheid van een groot aantal voorzieningen in de stad. Roermond beschikt over een goed openbaar vervoersnetwerk en het centrum beschikt over een groot aantal winkels en restaurants. Dit alles maakt van Roermond een goede vestigingslocatie voor jouw volgende pand!

Kantoorruimte kopen in Roermond

Ook als je een kantoorpand wilt kopen in Roermond is er keuze genoeg. Kantoorruimte kopen op bedrijventerrein Merum, Willem Alexander of Roerstreek en Oosttangent? Roermond kent een mooi aantal uitstekende kantoorlocaties zodat er altijd wel een geschikt pand te vinden is. 

Toch is het vinden van een mooi pand niet eenvoudig. Vaak is het aanbod onoverzichtelijk en niet compleet. Bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste en meest actuele aanbod. Ook is elk object voorzien van aanvullende informatie. Zo vind je gemakkelijk en snel jouw volgende kantoorpand in Roermond!

Alternatieve vestigingslocaties:

Kerkrade, Weert

De voordelen van Ventu