0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Groningen

Groningen is een uitstekende vestigingslocatie voor bedrijven. De stad beschikt over een groot aantal voordelen die de stad maken tot een ideale locatie voor jouw volgende bedrijf. Ben je op zoek naar een bedrijfspand om te huren of te kopen? Dan is Groningen een optie voor jou. 

De Martinistad heeft een trein- en busstation, een historisch centrum met een groot aantal voorzieningen, ligt aan belangrijke verkeersaders als de A7 en A28 en de aanwezigheid van een aantal hoogwaardige bedrijventerreinen en Groningen Airport Eelde. Er gaat niets boven Groningen!

Bedrijfspand huren in Groningen

Op zoek naar bedrijfsruimte in Groningen? Wil je je graag vestigen in het havengebied of toch bij Groningen Airport Eelde? De stad beschikt over een groot aantal hoogwaardige bedrijventerreinen zodat er voor ieder wat wils te vinden is.

Al deze bedrijventerreinen zijn goed te bereiken via de verschillende ontsluitingswegen. Daarbij ben je in mum van tijd in de historische binnenstad zodat er altijd volop voorzieningen in de buurt zijn. Ideaal dus voor jouw volgende bedrijfsunit!

Bedrijfsunit kopen in Groningen

Ook als je een bedrijfspand wilt kopen zit je in Groningen goed. Een groot aanbod, goede bereikbaarheid en een groot aantal voorzieningen maken van deze stad een uitstekende vestigingslocatie.

Het grootste aanbod gecombineerd met uitgebreide informatie en historische data over het vastgoedaanbod: zo vind je gemakkelijk jouw volgende bedrijfsruimte in Groningen! Bovendien is elk object voorzien van extra informatie. Handig!

Alternatieve vestigingslocaties:

Leeuwarden, Heerenveen, Drachten , Veendam

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website