0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Leeuwarden

De Friese hoofdstad Leeuwarden is gelegen aan de A31 en A32 en heeft de beschikking over een trein- en busstation die de stad verbindt met onder meer Groningen, Amsterdam en Den Haag.

Leeuwarden beschikt daarnaast ook over een historisch centrum met een groot aanbod voorzieningen en een aantal hoogwaardige bedrijventerreinen die goed ontsloten worden door enkele belangrijke verkeersaders.

Bedrijfspand huren in Leeuwarden

Een bedrijfsruimte huren op bedrijventerrein Newtonpark, Leeuwarden West of op het Businesspark Leeuwarden? De Friese hoofdstad kent een groot aantal hoogwaardige bedrijvenlocaties

Al deze terreinen zijn gunstig gelegen en goed bereikbaar met de auto (via de A31) of via diverse buslijnen. Bovendien ligt het gezellige centrum van Leeuwarden op kleine afstand, zodat er altijd voldoende voorzieningen dichtbij zijn. Ideaal dus!

Bedrijfsruimte kopen in Leeuwarden

Koop je liever een bedrijfspand? Ook dan zit je in Leeuwarden goed. De stad is uitstekend bereikbaar, de prijzen zijn relatief laag en Leeuwarden beschikt over een uitgebreid centrum met een groot aanbod voorzieningen. Ideaal dus voor jouw volgende bedrijfspand!

Dankzij de koppeling met onze database met historische data over het vastgoedaanbod krijg je altijd een goed en actueel overzicht van het aanbod. En heb je een interessant object gevonden? Dan kun je meteen contact opnemen met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocaties:

Franeker, Bolsward, Dokkum

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website