0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Drachten

Drachten is met ruim 40.000 inwoners de tweede stad van Friesland. De stad is uitstekend verbonden met omliggende steden Groningen, Heerenveen en Leeuwarden door haar ligging aan belangrijke verkeerswegen als de A7 en N31. Daarbij beschikt Drachten over een modern busstation, met een groot aantal verbindingen.

Drachten beschikt over een mooi aantal hoogwaardige bedrijventerreinen, een eigen haven en een ruim opgezet centrum met een groot aantal voorzieningen. Dit alles maakt van Drachten een goede vestigingslocatie voor jouw volgende bedrijfsruimte.

Bedrijfspand huren in Drachten

Een bedrijfsruimte huren op bedrijventerrein De Haven, De Swetten of Bedrijvenpark A7? Drachten beschikt over een mooi aantal moderne bedrijventerreinen met voor iedere vraag een geschikt aanbod. Of je nu een groot pand zoekt aan de rand van de stad of een kleine ruimte in het centrum: in Drachten kan het allemaal!

Grote voordelen wanneer je je wilt vestigen in Drachten zijn de uitstekende bereikbaarheid, de aanwezigheid van hoogwaardig busvervoer, een eigen vliegveld, de beschikking over een ruim opgezet centrum met tal van voorzieningen en relatief lage huurprijzen. Ideaal dus voor jouw volgende bedrijfspand!

Bedrijfsruimte kopen in Drachten

Ook wanneer je een bedrijfspand wilt kopen in Drachten is de keuze ruim en divers. Zoek je ruimte op het Morrapark, Insteekhaven of bedrijventerrein Nijtap? Als er op deze locaties aanbod is vind je het bij ons! Doorzoek het grootste en meest actuele aanbod bedrijfsruimtes in Drachten en vind eenvoudig wat je zoekt. Omdat elk object is voorzien van aanvullende informatie krijg je altijd een goed overzicht van het huidige aanbod. Handig toch?

Alternatieve vestigingslocaties:

Leek , Grou , Oosterwolde , Burgum

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website