0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Heerenveen

Heerenveen is de poort tot het hoge noorden. Zo ligt deze Friese plaats aan belangrijke verkeersaders als de A6 (directe verbinding met Amsterdam), A7 en A32. Heerenveen beschikt over een aantal hoogwaardige bedrijfslocaties die de komende jaren verder ontwikkeld worden. Verder beschikt Heerenveen over een treinstation, diverse busverbindingen en een centrum met een groot aantal voorzieningen.

Bedrijfspand huren in Heerenveen

Bij het huren van bedrijfsruimte is de locatie natuurlijk zeer belangrijk. In Heerenveen heb je enkele uitstekende bedrijventerreinen waar je een geschikt bedrijfspand kunt vinden. Doorzoek eenvoudig het grootste aanbod bedrijfsruimte en vind snel je huurpand in Friesland. Een interessant object gezien? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder van het pand.

Bedrijfsruimte kopen in Heerenveen

Wil je een bedrijfspand kopen op bedrijventerrein De Kavels, Businesspark Friesland of ergens anders in Heerenveen? Maak gebruik van onze database met historische data over het vastgoedaanbod en krijg een goed overzicht van het beschikbare aanbod in Heerenveen. Swipe eenvoudig door de resultaten en vind gemakkelijk jouw volgende bedrijfsruimte in Friesland. Een interessant object gezien? Neem dan direct contact op met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocaties:

Sneek, Wolvega, Joure , Lemmer

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website