0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Amsterdam

Amsterdam biedt veel mogelijkheden als je op zoek bent naar een winkelpand. De stad bruist en leeft en kent een groot aantal voorzieningen en winkelgebieden waardoor Amsterdam een aantrekkelijke vestigingslocatie is. Bij het zoeken naar geschikte winkelruimte zijn veel zaken van belang. Hoeveel potentiële bezoekers trekt de gekozen locatie? Hoe goed is mijn winkel bereikbaar? Past mijn type winkel in de gekozen buurt?

Met een mooi historisch centrum, een positie als belangrijkste winkelstad in de regio en een groot aantal voorzieningen is Amsterdam een uitstekende keuze als vestigingslocatie van jouw winkelpand. De goede verbindingen zorgen voor een continue stroom bezoekers en dus een grote potentiële klantenstroom: een ideale winkelstad dus!.

Het huren van een winkelpand

Bij het huren van winkelruimte houd je rekening met veel zaken. Past het type winkel dat je wilt openen in de omgeving? Wat is de beste vestigingslocatie? Trek ik genoeg bezoekers? Ben ik goed bereikbaar? Allemaal van belang als je een winkelpand wilt huren in Amsterdam.

Amsterdam beschikt over een groot aantal hoogwaardige winkellocaties. Zo kun je onder andere kiezen voor een pand binnen de grachtengordel, winkelcentrum Gelderlandplein bij de Zuidas of een winkel bij de Arena. En het grote voordeel van winkelruimtes in de hoofdstad is de bereikbaarheid: dankzij het hoogwaardige openbaar vervoersnetwerk kunnen potentiele klanten eenvoudig jouw winkel bereiken!

Een winkelruimte kopen in Amsterdam

Ook als je een winkelpand wil kopen in de hoofdstad ben je bij Ventu aan het juiste adres. Het grootste aanbod aan winkelruimte dat te koop staat in Amsterdam doorzoek je eenvoudig dankzij de handige functionaliteiten. Zoek makkelijk zaken terug als aantal transacties, informatie over de buurt, openbaar vervoer en bereikbaarheid.

Onze database heeft historische data verzameld met informatie over het totale vastgoedaanbod. Te denken valt aan bijvoorbeeld de prijs, gegevens over transacties en de omgeving. Een geschikt winkelpand in Amsterdam gevonden? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocaties:

Zaandam, Haarlem, Alkmaar

De voordelen van Ventu

 HelderNeem met een druk op de knop contact op met de juiste aanbieder

• Grootste aanbod: Niet alleen aanbod van NVM-makelaars, maar het totale aanbod commercieel vastgoed

 Verstand van de marktSinds 2000 hebben we historische data over het vastgoedaanbod verzameld

• Eenvoudig vinden: handige zoekmachine met de meest moderne functionaliteiten

• Gericht zoeken: je kunt direct en eenvoudig zoeken op de naam van een gebouw