0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Zaandam

Met ruim 70.000 inwoners is Zaandam een middelgrote stad te noemen. De stad ligt direct ten noorden van Amsterdam en is verbonden met onder andere de hoofdstad via de A7, buslijnen en het spoor. Ook beschikt Zaandam over een uitgebreid centrum met een groot aantal voorzieningen. Een goede vestigingslocatie dus voor winkels.

Winkelpand huren in Zaandam

Ben je op zoek naar geschikte winkelruimte in Zaandam? Heb je geen idee waar te beginnen met zoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doorzoek eenvoudig het grootste aanbod winkelpanden in Zaandam en bekijk per object aanvullende informatie. Gevonden wat je zocht? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder. Handig toch?

Winkelruimte kopen in Zaandam

Koop je liever een winkelpand in Zaandam? Ook dan zit je bij ons goed. Maak gebruik van de database met historische data over het vastgoedaanbod en krijg een goed beeld van het huidige aanbod. Heb je een interessant pand gezien? Dan kun je meteen contact opnemen met de aanbieder. Zo wordt het vinden van geschikte winkelruimte in Zaandam heel eenvoudig!

Alternatieve vestigingslocaties:

Purmerend, Volendam, Diemen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website