0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Amsterdam

Met ongeveer 800.000 inwoners is Amsterdam de grootste stad van ons land. De hoofdstad beschikt over een groot, historisch centrum met een groot aantal voorzieningen zoals winkelcentra, restaurants en cafés. Een goede locatie dus voor gezellig ondernemen.

Amsterdam is uitstekend bereikbaar door haar ligging aan diverse belangrijke verkeersaders zoals de A2, A4, A9 en A10. Ook heeft de stad de beschikking over een grote haven en een hoogwaardig openbaar vervoersnetwerk en luchthaven Schiphol ligt vlakbij de stad. Ideaal dus!

Het huren van een bedrijfsunit in Amsterdam

Waar kun je in Amsterdam een bedrijfspand huren of kopen? Wanneer je een bedrijfsruimte wilt huren in Amsterdam kun je letterlijk alle kanten uit. Wil je je vestigen in het havengebied, rondom de Zuidas, bedrijventerrein Sloterdijk of in Amsterdam-Noord? Er is een grote keuze en verscheidenheid aan bedrijventerreinen in de stad.

Een groot distributiecentrum huren in het westelijk havengebied of een kleine opslagplaats in het stadshart? Bij het kiezen van een geschikte locatie is het van belang dat je weet welke voorzieningen je in de buurt wilt hebben en naar wat voor pand je precies op zoek bent.

Vinden en kopen van bedrijfsruimte

Ook wanneer je een bedrijfsunit wilt huren in Amsterdam is er volop keuze. Vestig je je het liefst vlakbij Schiphol of toch liever aan het IJ? Locatie is heel belangrijk wanneer je een geschikt pand zoekt maar ook de voorzieningen in de buurt.

Is er een treinstation in de buurt of een aansluiting met een snelweg? Of is er ander openbaar vervoer die ervoor zorgt dat je personeel makkelijk haar weg naar je pand kan vinden? Ook voorzieningen als winkels en restaurants kunnen een factor zijn wanneer je zoekt naar bedrijfsruimte in Amsterdam.

Alternatieve vestigingsplaatsen:

Zaandam, Haarlem , Alkmaar , Amstelveen

De voordelen van Ventu.nl:

Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je bedrijfspand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website