0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Zaandam

Wil je je graag vestigen in de omgeving van Amsterdam maar ontloop je liefst de hectiek van de stad? Dan is Zaandam een goede vestigingslocatie. Deze stad bevindt zich meteen ten noorden van Amsterdam en bezit een aantal hoogwaardige bedrijventerreinen. Daarbij beschikt Zaandam ook over een trein- en busstation en is gelegen aan belangrijke verkeersaders als de A7 en A8.

 

Bedrijfspand huren in Zaandam

Ben je op zoek naar een bedrijfspand aan het IJ? Of vestig je je liever in de nabijheid van het knooppunt Zaandam? Waar je ook zoekt: bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod bedrijfsruimtes. Zo kun je filteren op locatie en metrage en kun je per object uitgebreide informatie bekijken. Heb je een interessante bedrijfsruimte gezien? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder.

Bedrijfsruimte kopen in Zaandam

Een bedrijfspand kopen in Zaandam is niet eenvoudig. Het aanbod is versnipperd en vaak niet compleet. Maak gebruik van onze database met historische data over het vastgoedaanbod, doorzoek eenvoudig het grootste aanbod en vind jouw volgende bedrijfsruimte. Dus of je je nu wilt vestigen op bedrijventerrein Westerspoor, Zuiderhout of ergens anders: bij ons vind je wat je zoekt!

Alternatieve vestigingslocaties:

Purmerend , Monnickendam , Volendam , Assendelft

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website