0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte Alkmaar

Alkmaar is een mooie stad gelegen in Noord-Holland die veel bedrijfsruimte beschikbaar heeft en prima te bereiken is met zowel het openbaar vervoer als de snelwegen.

Bedrijfsruimte te huur Alkmaar

Het grootste gedeelte van de bedrijfsruimte in Alkmaar staat te huur, en daarom is er voor iedereen die hier naar op zoek is dan ook voldoende keuze. Alkmaar heeft voor iedere bedrijf wel iets te bieden.

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Een minder groot gedeelt van alle bedrijfsruimte in Alkmaar staat te koop, echter wilt dat niet zeggen dat er weinig keuze is voor de bedrijven die hier naar op zoek zijn. Vele bedrijfsruimtes in Alkmaar staan te koop en zijn van zeer hoge kwaliteit.

Stadsdelen en wijken

Alkmaar kan voor statistische doeleinden worden opgedeeld in 8 verschillende stadsdelen, 7 als Huiswaard-Zuid en Huiswaard-Noord als 1 stadsdeel worden gezien. 

Zuid

Alkmaar Zuid heeft bijna 15.000 inwoners en een totale oppervlakte van 235 hectare. Er zitten in het totaal 1110 bedrijven gevestigd. In dit stadsdeel vrijwel geen bedrijfsruimte te vinden.

Oudorp

Oudorp is een stadsdeel van Alkmaar waar bijna 13.000 mensen wonen, en het heeft een oppervlakte van 636 hectare. Er zitten in totaal meer dan 1.400 bedrijven gevestigd. Er is in dit stadsdeel veel bedrijfsruimte te vinden aangezien de wijk Nollen en het bedrijventerrein Beverkoog hier te vinden is.

Overdie

In het stadsdeel Overdie wonen ongeveer 8.000 inwoners en het stadsdeel heeft een oppervlakte van 616 hectare. Er zitten hier 870 bedrijven gevestigd en bedrijfsruimte in Alkmaar Overdie is heel gemakkelijk te vinden aangezien hier ook het bedrijventerrein Boekelermeer te vinden is.

West

In stadsdeel West wonen ongeveer 12.000 mensen en het heeft een oppervlakte van 637 hectare. Er zitten 930 bedrijven gevestigd en bedrijfsruimte in Alkmaar West in moeilijk te vinden.

Huiswaard

In het stadsdeel Huiswaard wonen ongeveer 7.000 inwoners en het stadsdeel is 114 hectare groot. Er zitten in totaal 355 bedrijven gevestigd. Bedrijfsruimte in Alkmaar Huiswaard is vrijwel niet te vinden

Daalmeer en Koedijk

In dit stadsdeel van Alkmaar wonen ongeveer 13.305 inwoners. Het stadsdeel is 344 hectare groot en er zijn 575 bedrijven gevestigd. Bedrijfsruimte in Alkmaar is niet zo goed te vinden in dit stadsdeel.

Binnenstad

In dit stadsdeel van Alkmaar wonen ongeveer 8000 mensen, en het is het kleinste stadsdeel van Alkmaar met een grootte van 133 hectare. Er zitten 1795 bedrijven gevestigd echter is bedrijfsruimte in Alkmaar niet goed te vinden in dit stadsdeel.

Bedrijventerreinen

Er zijn meerdere bedrijventerreinen in Alkmaar te vinden die stuk voor stuk bedrijfsruimte in Alkmaar beschikbaar hebben staan. 

Bedrijventerrein Boekelermeer

Het bedrijventerrein Boekelermeer in Alkmaar is groen en ruim opgezet. Hoogwaardige panden, wandelpaden en veel natuurlijk groen maken het een uitstekende locatie om te ondernemen, werken en verblijven. Het terrein ligt aan de A9 en is ongeveer 30 minuten verwijderd vanaf Amsterdam en Schiphol. Ook is er hier een bedrijvenvereniging te vinden die de belangen van de ondernemers op het terrein behartigt.

Bedrijventerrein Beverkoog

Bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar is ongeveer 60 hectare groot en er staan hier zowel bedrijfspanden als kantoren beschikbaar. Al meer dan 400 bedrijven van groot tot klein zitten al op dit bedrijventerrein. Ook is er hier een bedrijvenvereniging aanwezig op bedrijventerrein Beverkoog. Het terrein is te bereiken via de N508 die weer aansluit op de snelweg A9. 

Type bedrijfspanden

Alkmaar heeft zeer veel bedrijfspanden en er zijn ook veel onderlinge verschillen tussen deze ruimtes. Ook zijn er zeer veel gelijkenissen, bijvoorbeeld in de bereikbaarheid van de panden.

Altijd bereikbaar

Alkmaar heeft een zeer goed geregeld openbaar vervoer. Er gaan meerder buslijnen en het centrale treinstation ligt in directe verbinding met een aantal grote stations zoals Utrecht Centraal. Ook via de snelwegen is Alkmaar goed bereikbaar, al helemaal aangezien de bedrijventerreinen vaak dicht bij de snelwegen liggen.

Alternatieve vestigingslocaties

 

Heerhugowaard , Hoorn , Den Helder

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website