0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfspand in Alkmaar

 Alkmaar is een prachtige stad en licht vlak boven de hoofdstad Amsterdam. Een bedrijfspand in Alkmaar kan vooral gevonden worden in het oosten en zuiden van de stad, ook omdat daar 2 belangrijke bedrijventerreinen liggen. In het oosten ligt Bedrijventerrein Beverkoog, een bedrijventerrein wat door de goede ligging tussen de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk ideaal is voor een scala aan bedrijven. Sinds de opening van de Nelson Mandela brug is de Beverkoog een stuk bereikbaarder geworden, waardoor er ineens veel meer bezoek kwam. Beverkoog heeft 3 doelstellingen, en dat zijn bereikbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Op bedrijventerrein Beverkoog zitten nu al meer dan 400 bedrijven, en van al die bedrijven worden de belangen behartigd door Bedrijvenvereniging Beverkoog. De bedrijven op Beverkoog zijn zeer positief over het terrein, vooral over de inspanningen om het terrein beter bereikbaar te maken.

Naast bedrijventerrein Beverkoog is er ook nog bedrijventerrein Boekelermeer, gelegen in het zuiden van Alkmaar. Dit bedrijventerrein kreeg in 2015 zelfs de titel "Beste bedrijventerrein van Nederland". Dit is dan ook geen verrassing gezien Boekelermeer goed ligt ten opzichte van Schiphol, maar ook zeer centraal in Noord-Holland. Boekelermeer ligt vlak langs de A9 en heeft mooie blikvangers als het AFAS stadion, TAQA, Eriks en de vuilbrandingsorganisatie HVC. Daar boven op heeft Boekelermeer ook een vereniging die de belangen behartigt van alle bedrijven die er staan, en probeert deze samen te versterken.

Kortom, een bedrijfsruimte in Alkmaar kan op 1 van deze 2 fijne bedrijventerreinen of los ergens in de stad zelf, Alkmaar is hoe dan ook een goede plek om een bedrijfspand neer te zetten.

Bedrijfsruimte in Alkmaar huren

Een bedrijfsruimte in Alkmaar huren is natuurlijk prettiger wanneer Alkmaar goed te bereiken is, en gelukkig voor de stad is dat ook zo. Alkmaar ligt aan de A9 en beschikt ook over 12 parkeergarages, waarvan 5 in het centrum, en 2 parkeerterreinen zijn gratis. Ook biedt Alkmaar de mogelijkheid om te "belparkeren". Dit houdt in dat u gemakkelijk via sw telefoon laat weten waar u geparkeerd staat en wanneer uw parkeertijd begint en eindigt. Alkmaar beschouwt zichzelf als een fietsvriendelijke stad, en daarom beschikt het over 3 grote fietsenstallen, waarvan er 2 gratis zijn.

Mocht u liever met het openbaar vervoer naar uw bedrijfspand in Alkmaar reizen, dan bent u ook goed voorzien. Vanuit Amsterdam is het slechts 35 minuten met de trein en Station Alkmaar ligt op 5 minuten lopen vanaf het centrum. Ook kunt u via station Alkmaar zonder over te hoeven stappen terecht komen bij stations als Utrecht Centraal, Amsterdam Centraal, Arnhem Centraal, Nijmegen Centraal, 's Hertogenbosch, Haarlem en nog meer. Alkmaar beschikt ook over een busstation dat zich naast het treinstation bevindt, en vanaf daar gaan bussen naar de omliggende dorpen en gebieden van Alkmaar.

Wilt u een bedrijfsruimte in Alkmaar huren? Ventu vindt elk bedrijfspand in Alkmaar en zet deze achter elkaar neer zodat u makkelijk kan vergelijken en kiezen.

Bedrijfspand in Alkmaar kopen

Meerdere grote bedrijven hebben zich al in de ondernemingsstad Alkmaar gevestigd. Dit komt mede doordat Alkmaar beschikt over goede bedrijventerreinen en een goede ligging. Bedrijven als Rabobank, ING, AGU en vele anderen hebben Alkmaar overwogen en gekozen. Alkmaar juicht ondernemers toe en dat doet dat bijvoorbeeld in de vorm van een ondernemingsloket, een plek waar je als ondernemer heen kunt voor alle vragen, maar ook met bijvoorbeeld kortingen voor startende ondernemers op een winkelpand.

Dankzij Ventu's uitgebreide database met historische data over het vastgoedaanbod en de uitgebreide informatie per object krijg je een goed overzicht van het aanbod. Een interessant pand gevonden? Dan kun je gemakkelijk contact opnemen met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocaties:

Heerhugowaard , Hoorn , Den Helder

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website