0
0
objecten
0
0
objecten

Vestigingslocatie Amsterdam

Amsterdam heeft alles waar internationale conferenties naar op zoek zijn: goede infrastructuur, geschiedenis, cultuur en een meertalige bevolking. Het combineert de vriendelijkheid en de toegankelijkheid van een historisch dorp met de faciliteiten van wereldklasse en culturele bezienswaardigheden van een moderne metropool. Ook ligt Amsterdam vlakbij een van de 4 grootste luchthavens van Europa, Schiphol.

Type panden

Van Zuidoost tot Sloterdijk

Amsterdam scoort doordat de kantoorgebruiker zich aangetrokken voelt tot een dynamische omgeving en daarin voorziet de hoofdstad. Men zoekt een omgeving met een juiste mix tussen wonen en werken. In Amsterdam zien we dat met Zuidoost dat zich ontwikkelt tot een gemengde stadswijk. In Amsterdam Sloterdijk is de situatie niet anders.

Buiten de populaire Zuidas vallen andere grote kantoorlocaties vooral op doordat leegstaande kantoren getransformeerd worden in hotels of woningcomplexen voor studenten. Maar ook voor nieuwbouw van hotels is Amsterdam the place to be. Bekijk alle informatie over kantoorruimte en bedrijfsruimte in Amsterdam op Ventu.nl.

De winkelstad van Nederland

Amsterdam is een walhalla als je van shoppen houdt. Trek gemakkelijke schoenen aan en maak je klaar om meters te maken door de fantastische winkelgebieden van Amsterdam met de beste winkels van de stad. Bekijk alle informatie over winkelruimte in Amsterdam op Ventu.nl.

Over de stad

De stad Amsterdam hoort bij de gelijknamige gemeente en heeft meer dan 820.000 inwoners. Het ligt in de provincie Noord/Holland en is niet de hoofdstad va de provindie maar wel van Nederland. Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. Amsterdam is een zeer culturele stad, het heeft bijna 100 musea en vele kunstwerken. Het centrum van Amsterdam is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en wordt gekenmerkt door de vele mooie grachten. In dit centrum zijn meerdere winkelcentrums, horecagelegenheden en andere voorzieningen te vinden.